X

The Voice: Το μπουκάλι στο κεφάλι του Αντώνη και η παίκτρια στην αγκαλιά της Μελίνας

Ο Αντώνης δέχτηκε ένα μπουκάλι από την Δέσποινα και μία διαγωνιζόμενη βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά της Μελίνας.

Ant1news

Ο Αντώνης ήταν ο μόνος που δεν γύρισε για τη φωνή του Μιχάλη Γάργαλη. Είχε, ωστόσο, άλλα σχέδια….

Δείτε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό The Voice

Αποφάσισε να κάνει «σαμποτάζ» στον Μιχάλη Κουινέλη, λέγοντας στον παίκτη να διαλέξει τον καλύτερο coach, αλλά «να είναι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι ο Μιχάλης».

«Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι; Και δε διεκδικείς και ρίχνεις λάσπη για εμένα. Τι σου έκανα;» παραπονέθηκε ο Μιχάλης των Stavento.

«Τίποτα είσαι αδελφός μου.»

«Δηλαδή αν ήμουν εχθρός σου τι θα έλεγες;»

Στη μεταξύ τους «μάχη» δεν έμεινε αμέτοχη η Δέσποινα Βανδή, καθώς δεν την άφησαν να τελειώσει την κουβέντα της…

«Τι θέλεις; Κακομοίρη μου την επόμενη φορά τι θα γίνει!» είπε η Δέσποινα και του πέταξε το μπουκάλι με το νερό που είχε μπροστά της.

 

Η παρηγοριά της Μελίνας στην Άννυ

Η 21χρονη Άννυ Φασέα άφησε για λίγο τις σπουδές στην οινολογία και τόλμησε να κάνει το μεγάλο βήμα και να τραγουδήσει το «The blower’s daughter» του Damien Rice, μπροστά σε τόσο κόσμο.

Καμία από τις καρέκλες δεν γύρισε, με αποτέλεσμα το κορίτσι να στεναχωρηθεί τόσο. Η Μελίνα δεν έμεινε ασυγκίνητη και σηκώθηκε από την καρέκλα της για να την παρηγορήσει, αφού ξέσπασε σε κλάματα. «Είσαι πολύ μικρή κι έχεις δρόμο μπροστά σου της είπε» ενώ και οι τέσσερις coaches της υπενθύμισαν ότι υπήρξαν παιδιά που πέρυσι δεν κατάφεραν να μπουν στο Voice και φέτος έκαναν και τους τέσσερίς τους να τους διεκδικούν.