X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η λίστα των μεταρρυθμίσεων που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση και η κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα μέτρα ύψους 3,7 δις ευρώ της ελληνικής λίστας και η κατάληψη στο ΕΚΠΑ από αντιεξουσιαστές είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Στηρίξτε τις εθνικές «κόκκινες γραμμές» - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – Υπεκφυγές από Σαμαρά-Βενιζέλο για να μείνουν πιστοί στη γραμμή των Μνημονίων----ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ – Ο Σαμαράς παίρνει πάνω του τον Παπασταύρου----Η ΛΙΣΤΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – Καθαρά έσοδα 3,76 δις ευρώ, με παροχές 1,01 δις ευρώ----ΠΑΙΔΕΙΑ – Νέο τοπίο, με νέο εξεταστικό----Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Κοινοπραξία με συμμετοχή του Δημοσίου για ΟΛΠ----ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ – Νέα σελίδα στις ενεργειακές σχέσεις επιθυμούν Ελλάδα-Ρωσία----ΓΑΛΛΙΑ: Νίκη της Δεξιάς στις τοπικές εκλογές----ΙΡΑΝ-ΗΠΑ: Προς συμφωνία για τα πυρηνικά----Βράβευση στο «δικαίωμα» του μετανάστη.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Όξυνση χωρίς ενημέρωση – Κλειστά χαρτιά Τσίπρα για τη διαπραγμάτευση-Αποχώρηση Ν.Δ. λόγω Κωνσταντοπούλου----Μπρος-πίσω με τον ΕΝΦΙΑ και τον ΟΛΠ – Σύγχυση στην κυβέρνηση----Απετράπη εισβολή στην έδρα της αμερικανικής NSA----Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΕΚΠΑ----Η κυβέρνηση «πέταξε» χορηγία 3 εκατ. ευρώ – Από το Ίδρυμα Νιάρχου----Μήνυμα Παυλόπουλου από τη Λευκωσία προς την Άγκυρα – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στο τέλος της διαπραγμάτευσης ο λαός θα είναι στη γωνία αν δεν οργανώσει την αντεπίθεσή του – Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή----ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – Διαδοχικές «λίστες» στην υπηρεσία του κεφαλαίου----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Απαράδεκτες και επικίνδυνες οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου στις ΗΠΑ----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – Στους δρόμους αύριο διεκδικούν το δώρο Πάσχα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΜΑΧΗ για το δώρο – Τελειώνει ο χρόνος, με τη χρηματοδοτική ασφυξία να γίνεται συνεχώς και πιο εφιαλτική – ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΩΝΕΣ» ΓΙΑ GREXIT---ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ – «Μακάρι να είχαμε δέκα  Παπασταύρου» - Ο αρχηγός της ΝΔ (χθες) άφησε άφωνη τη Βουλή----«ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ» - Εκτεθειμένος ο Σαμαράς για το δεξί του χέρι----Γενοκτονία! 35% η αύξηση των αυτοκτονιών λόγω του Μνημονίου----ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΟΙ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ» ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ----Γ. ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ – Συναρμόδιοι για κλάματα----«Συνελήφθη» νεκρός ο Σήφης-----ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ----Συγκινητική εκπομπή για τις κατοχικές αποζημιώσεις – ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ----Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΙΒΗ AIRBUS TO 1992----Σημαντική άνοδος 38,2% (195.000.000 ευρώ) στα κέρδη του ΟΛΠ για το 2014.

ΕΘΝΟΣ: ΜΕΤΩΠΙΚΗ στη σκιά της διαπραγμάτευσης – ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ----ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΒΡΕΞΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΕΙΜΩΝΕΣ – ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ----ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ – ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΙΓΙΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΩΝ----ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Έρχονται 1.806 προσλήψεις σε 15 ασφαλιστικούς φόρους - +Οι ανοιχτές θέσεις εποχικών σε ΕΛΣΤΑΤ, δήμους, μουσεία και στη ΔΕΗ----ΚΡΗΤΗ – Συγκίνηση για τον χαμό του Σήφη…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μπλόκο σε πρόωρες, κατάργηση φοροαπαλλαγών – ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ----ΤΟ ΤΡΙΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ «ΑΥΞΗΣΗ» ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ----«Σκοτάδι» καταλήψεων - ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ----Χωματερή με βουνά από σάπια κλαδιά στο Γουδί – ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ… ΑΛΛΟΛΟΓΡΑΦΕΙ----Κρίσιμα ερωτήματα στην οικογένεια του Βαγγέλη – ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ----7.150 προσλήψεις μονίμων και εποχικών έως το καλοκαίρι – Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ----Ο ΑΡΓ. ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ «Ε.Τ.» - «ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ»----Σούπερ περαίωση με κούρεμα προστίμων για φόρους, αδήλωτα εισοδήματα – ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ, ΦΠΑ, ΦΜΥ----ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΙΝΣΔΟΡ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η λίστα πάει κι έρχεται – ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ – ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥΣ----ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ – Οι δύο λογαριασμοί του Σταύρου Παπασταύρου----ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Σύγκρουση επί παντός επιστητού----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 – Μεγάλες αλλαγές υπό σκέψη----ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ – Το κόστος της κρίσης σε ανθρώπινες ζωές----ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – Έπασχε από αυτοκτονικό ιδεασμό----ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ – Μετανάστες σε πρώτο πλάνο----ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ – Πρώτα χαμόγελα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΑ ΝΕΑ: Συναίνεση μηδέν – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΤΣΙΠΡΑΣ: ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΣΑΜΑΡΑΣ: ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΤΗ ΡΗΞΗ – ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ----ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – Η ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ----ΠΩΣ ΕΠΕΧΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Η LUFTHANSA.

ESPRESSO: ΧΡΥΣΟΣ στα θεμέλια ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ – Τι αποκαλύπτει καθηγητής της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης – Τα «σημάδια» του ναού-σύμβολο της Ορθοδοξίας, που τρομάζουν τους Τούρκους----ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – Ο «γόης» του Μενιδίου έστελνε την 24χρονη σε ροζ ραντεβού (αντί 200 ευρώ) με ηλικιωμένους----ΥΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!---ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ο «ΝΑΥΑΓΟΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ----Ο σφίχτης νάνος με την τρανς ερωμένη----Κακόμοιρο κροκοδειλάτσι----ΘΑ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.