X

Γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με ζόμπι στο μετρό

Η πιο τρομακτική τηλεοπτική φάρσα που έχει υπάρξει ποτέ είχε ως θύμα μια άτυχη γυναίκα σε μετρό, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με… ζόμπι!

Ant1news

Μια ανυποψίαστη γυναίκα πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο, το οποίο γυρίστηκε με κρυφές κάμερες για λογαριασμό μιας τηλεοπτικής εκπομπής με φάρσες στη Βραζιλία.

Ξαφνικά το τρένο σταματά. Η ίδια βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα βαγόνι, του οποίου οι πόρτες δεν ανοίγουν, ενώ τα φώτα τρεμοπαίζουν. Η αγωνία της γυναίκας είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της ενώ ο φόβος της μεγαλώνει όταν τα φώτα κλείνουν.

Τα ουρλιαχτά της γυναίκας έχουν πλέον μία ακόμα αιτία: Δεκάδες πεινασμένα ζόμπι έχουν περικυκλώσει το βαγόνι και χτυπούν τις πόρτες για να μπουν στο τρένο και να αρπάξουν την γυναίκα.

Η γυναίκα ζητά βοήθεια και κλαίει με λυγμούς. Προσπαθεί να κλείσει τα παράθυρα που άνοιξαν τα ζόμπι και αγνοεί την ύπαρξη ενός ζωντανού νεκρού πίσω της, μέχρι τη στιγμή που γυρίζει και το βλέπει.

Ο απόλυτος τρόμος! Η γυναίκα βρίσκεται στα όρια νευρικού κλονισμού αλλά βρίσκεται το θάρρος να βγει από το βαγόνι όταν οι πόρτες ανοίγουν!

Δείτε το τρομακτικό βίντεο: