X

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης γιόρτασε την Πρωταπριλιά στο Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην νομάρχης της καρδιάς μας, αποδεικνύει ότι έχει χιούμορ και κάνει το αστείο που έγινε viral στα social media.

Ant1news

Ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, πρώην νομάρχης «της καρδιάς μας» και νυν τηλεπωλητής  γιόρτασε μόνος του την Πρωταπριλιά, όπως κάθε άνθρωπος που έχει χιούμορ.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέβασε στην ιστοσελίδα του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ την εξής ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα θα έχει αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε πρωινή εκπομπή, είχε δηλώσει πως «αν για το καλό της πατρίδας πρέπει όλοι να γίνουμε αριστεροί, εγώ θα γίνω πρώτος.

Στην πορεία ανέβασε στην ιστοσελίδα του την εξής ανακοίνωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την ευγενική πρόσκληση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως οι πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου, που παρέμεναν κλειστές επί Αντώνη Σαμαρά, ανοίγουν με Αλέξη Τσίπρα. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια γόνιμη και δημιουργική συζήτηση, μακριά και πέρα από στείρες αντιπαραθέσεις.

Γεγονός παραμένει ένα: πιο πιθανό είναι να συναντήσω το νέο Πρωθυπουργό στο Μαξίμου απ’ ότι τα τελευταία δυόμισι χρόνια τον Αντώνη Σαμαρά. Και θα επαναλάβω αυτό που δήλωσα πρόσφατα, το εθνικό συμφέρον είναι υπεράνω προσώπων και κομμάτων».