X

ΠΑΟ: Αισιοδοξία για Σίλντενφελντ - Έρχεται πρόταση για Πράνιτς

Υπογράφουν νέα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό οι Πέτριτς και Χουχούμης, αισιοδοξία για Σίλντενφελντ και σενάρια αποχώρησης για Πράνιτς.

Ant1news


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο προχωρά με τις υποθέσεις των ανανεώσεων να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Διαμαντή Χουχούμη για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018 και πλέον απομένει να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ο Έλληνας αριστερός μπακ για να πέσουν οι υπογραφές.

 Την ίδια ώρα απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Μλάντεν Πέτριτς συμβόλαιο συνεργασίας για άλλον ένα χρόνο, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα κλείσει θετικά και η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για νεο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 Ο τρίτος Κροάτης της παρέας, ο Ντάνιελ Πράνιτς, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016 αλλά υπάρχουν πληροφορίες από την πατρίδα του ότι ο 34χρονος μέσος έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού που ικανοποιεί τις οικονομικές και αγωνιστικές απαιτήσεις του και δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό.