X

Ολοκληρώθηκαν τα blid auditions στο «The Voice 2»

Οι coaches συμπλήρωσαν τις ομάδες τους και όλα είναι πλέον έτοιμα για την επόμενη φάση του παιχνιδιού, τα battles.

Ant1news

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η φάση των blid auditions στο «The Voice 2». Στο όγδοο επεισόδιο οι coaches συμπλήρωσαν τις ομάδες του και είναι πλέον έτοιμοι να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού τα battles, στην οποία θα κληθούν να επιλέξουν τους 8 από τους 16 παίκτες με τους οποίους θα συνεχίσουν.

Ο Θανάσης Παπανικολάου στην ομάδα της Μελίνας

Ο Θανάσης Παπανικολάου είναι 25 ετών, κατάγεται από την Ελασσόνα και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής σε ωδείο ενώ είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα και στα τύμπανα. Έχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές και έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις με την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας.

Ερμήνευσε το τραγούδι «Μικρή Πατρίδα» του Χρήστου Θηβαίου και έκανε τη Δέσποινα, τον Αντώνη και τη Μελίνα να ενθουσιαστούν και να ριχτούν στη μάχη της διεκδίκησης, με την τελευταία να τον κερδίζει για την ομάδα της.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ενθουσίασε το Ρέμο

Ο 16χρονος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ζει στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Χωρίο και είναι μαθητής 2ας λυκείου. Παίζει μπάσκετ στην ομάδα «Φοίβος» και του αρέσει η λογοτεχνία και η ποίηση. Τον τελευταίο χρόνο κάνει μαθήματα στο κλασικό τραγούδι.

Τραγούδησε το «Κι έμεινα εδώ» κι έκανε τον Αντώνη να πατήσει το κουμπί στα πρώτα τέσσερα δευτερόλεπτα, ενώ αργότερα γύρισε και η Μελίνα με το νεαρό να επιλέγει την ομάδα του Ρέμου.

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου συμπλήρωσε την ομάδα του Μιχάλη

Είναι 20 ετών, γεννήθηκε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία 10 ετών επέστρεψαν στην Ελλάδα. Φέτος πέρασε στη Γερμανική φιλολογία. Γράφει στίχους και μουσική, παίζει βόλεϊ και για 4 χρόνια ασχολήθηκε με τον στίβο. Ερμήνευσε το «Άλλα μου λεν' τα μάτια σου». Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν αυτός που πάτησε το κόκκινο κουμπί και επέλεξε την Ανδρομάχη για να συμπληρώσει την ομάδα του με τους 16 παίκτες.

Η 16χρονη Έμιλυ Μάκις στην «αγκαλιά» της Βανδή

Είναι 16 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και ζει μόνιμα στην Αγγλία. Είναι μαθήτρια σε μουσικό σχολείο της Αγγλίας. Ο Πατέρας της είναι κυνηγός ταλέντων στο ποδόσφαιρο (σκάουτερ της Νοτιγχαμ Φόρεστ) ενώ η μητέρας της Αγγλοκυπριακής καταγωγής είναι συγγραφέας.

Στο Voice δήλωσε συμμετοχή για να ζήσει την εμπειρία αλλά και για να χτίσει την αυτοπεποίθηση της. Ερμήνευσε το "When I was your man" του Bruno Mars. Ο Μιχάλης η Δέσποινα και η Μελίνα πάτησαν το κόκκινο κουμπί και διεκδίκησαν την 16χρονη Έμιλυ, αλλά εκείνη ήταν αποφασισμένη να ακολουθήσει τη Δέσποινα.

Ο Μάριο Λικάφι γοήτευσε και τους 4 coach

Ο 22χρονος Μάριο Λικάφι γεννήθηκε στην Αλβανία και σε ηλικία δύο ετών, μαζί με την οικογένεια του ήρθαν στην Πάρο. Στα εννιά του ξεκίνησε πιάνο, σολφέζ και θεωρία της μουσικής ενώ είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Η μητέρα του, η Αλμίντα, ήταν mezzo soprano στην Αλβανία και πάντα ονειρευόταν, ο γιος της, να ασχοληθεί με τη μουσική.

Τώρα ζει μόνος στην Κεφαλονιά λόγω των σπουδών του στο Τμήμα τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων.Ο Μάριο ερμήνευσε το «Reckoning song» και κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους τέσσερις Coach και να κάνει υτυχισμένο τον Μιχάλη τον οποίο και επέλεξε.

Η Κυριακή Παντελίδου «έκλεισε» την ομάδα της Μελίνας

Είναι 16 ετών, ζει με την οικογένεια της στη Λευκωσία της Κύπρου και είναι μαθήτρια 2ας λυκείου. Η μαμά της είναι από τις Φιλιππίνες και ο μπαμπάς της από την Κύπρο. Έχει λάβει μέρος σε talent show του Δήμου Λατσιών, σε διάφορα φεστιβάλ και με την Εύη Καπάται στο Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου.

 Είναι αυτοδίδακτη στην κιθάρα και παίζει εδώ και 5 χρόνια. Η μουσική για την Κυριακή είναι διέξοδος. Ερμήνευσε το «People help the people». Μόνο η Μελίνα Ασλανίδου μπορούσε να πατήσει το κουμπί μιας και οι υπόλοιπες ομάδες είχαν κλείσει και τελικά το έκανε!