X

Σε ελληνικό νησί βρίσκεται το πιο trendy super market

Στον πιο trendy τουριστικό προορισμό, με την παγκόσμια φήμη και ακτινοβολία, στη Μύκονο άνοιξε ένα super market αλλιώτικο από τα άλλα!

Ant1news

Η Μύκονος είναι «chic», είναι «in», είναι «trendy»… Όσοι την επισκέπτονται ξέρουν πως η διασκέδαση στο δημοφιλέστερο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί δεν σταματάει ποτέ και πουθενά… Διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης, δυνατά beat, celebrities από την εγχώρια, αλλά και τη διεθνή show biz, ξέφρενοι χοροί στην άμμο, στα μπαρ μέχρι και στα super market. Ναι καλά διαβάσατε, δεν σας «γελούν» τα μάτια σας.

Στο νησί των Ανέμων άνοιξε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας super market που θυμίζει… κλαμπ.

Ο χώρος στο εσωτερικό του είναι minimal διακοσμημένος με προσεγμένη αισθητική και οι πελάτες κάνουν τα ψώνια τους ακούγοντας μουσική που επιλέγει dj, ενώ στους τοίχους υπάρχει γιγαντοοθόνη που προβάλλει το πρόγραμμα του Fashion TV.

Σκοπός της οικογένειας Κονταράτου που δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων και ποτών από το 1970 και εμπνεύστηκε αυτόν τον ξεχωριστό χώρο, είναι εκτός από την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων, η όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, άνετη και διασκεδαστική εξυπηρέτηση των πελατών.