X

The Voice: Όταν νευρίασε η Βανδή στο πρώτο battle

«Έκανες κάτι αντιεπαγγελματικό και με στεναχώρησες», είπε ο coach σε μια παίκτριά της.

Ant1news

Αντιεπαγγελματική θεώρησε η Δέσποινα Βανδή τη συμπεριφορά της Πατρίσια Άμπραχαμς.

Η διαγωνιζόμενη από τη Νότιο Αφρική διαγωνίστηκε στο πρώτο battle του The Voice με την Angel Καρατσάμη, Ελληνίδα από το Ντουμπάι.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το «Think» της Aretha Franklin, εκπληκτικά, όμως…κάτι δεν πήγε καλά στην coach τους.

Όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει η Δέσποινα ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, αναγκαζόμενη να ξεκινήσει ρωτώντας τις δύο παίκτριες αν είχαν κάνει άλλη πρόβα, εκτός αυτής που είχαν κάνει μαζί της.

Η Δέσποινα είχε καταλάβει ότι υπήρξε κάποια διαφορά στην αρχή του τραγουδιού και είπε στην Πατρίτσια, στην οποία οφειλόταν η αλλαγή:

 «Έκανες κάτι αντιεπαγγελματικό όμως και με στεναχώρησες. Η έναρξη του τραγουδιού δεν ήταν έτσι. Κάνεις αυτοσχεδιασμό και πέταξες έξω από τα μέτρα την Angel. Χάθηκε, αλλά το βρήκε. Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, δεν ήταν έτσι η πρόβα. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Μπερδεύτηκες διότι δεν είχες μελετήσει όσο έπρεπε. Είχες μια διάθεση εντυπωσιασμού στο παιχνίδι, το οποίο είναι αντιεπαγγελματικό, ως προς την συνάδελφό σου που είναι πάνω στη σκηνή», είπε, συμπληρώνοντας ότι προσπάθησε να «καπελώσει» τη συνάδελφό της Angel.

Η coach δυσκολεύτηκε να επιλέξει ποια από τις δύο θα κρατήσει να συνεχίσει μαζί της στο παιχνίδι κι έτσι ζήτησε τη βοήθεια του Γιάννη Βαρδή, του βοηθού της.

«Τρελάθηκα, θύμωσα. Σκάει στο live και πετάξει την άλλη απ' έξω», του είπε και μετά από λίγο γύρισε για να ανακοινώσει την απόφασή της.

Η Δέσποινα είπε ότι, παρά το ότι ξέρει πως είναι λάθος επηρεάζεται και από την προσωπικότητα, εκτός από τη φωνή και κάπως έτσι επέλεξε να συνεχίσει με την Angel.

Μετά από αρκετή σκέψη και αφού η Πατρίσια, που όλοι αναγνώρισαν ότι έχει εκπληκτική φωνή, η Μελίνα πάτησε το κουμπί και την πήρε στην ομάδα της, ζητώντας της να «διορθώσει αυτά τα πραγματάκια».