X

H Γκουίνεθ Πάλτροου θα πρέπει να ζήσει με… 29 δολάρια την εβδομάδα

Η Αμερικανίδα σταρ αποδέχτηκε και την πρόκληση για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία για την καταπολέμηση της πείνας. Δείτε τι αγόρασε με 29 δολάρια...

Ant1news

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου αποδέχτηκε την πρόκληση να ζήσει με 29 δολάρια για μία εβδομάδα, προκειμένου να συμμετάσχει με αυτό τον τρόπο σε μια εκστρατεία για την καταπολέμηση της πείνας.

Η εκστρατεία διοργανώνεται από την ΜΚΟ Τράπεζα Τροφίμων της Νέας Υόρκης και διευθύνεται από τον σεφ Mario Batali, ο οποίος έχει καλέσει κι άλλες προσωπικότητες να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μετά την αποδοχή της «δοκιμασίας» ανέβασε στο Twitter τα τρόφιμα που μπορεί να αγοράσει κανείς με 29 δολάρια.

Η ιδέα, σύμφωνα με την New York Daily News, είναι να δείξει πόσο δύσκολο είναι να ζεις με αυτό το ποσό που δίνει η κυβέρνηση με τη μορφή κουπονιών στα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα. 

Η οργάνωση επικρίνει το γεγονός ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ έχει μειώσει την ποσότητα των τροφίμων που δίνονται μέσω κουπονιών δύο φορές από το 2013.