X

Ελεύθερη κατάδυση στην βαθύτερη υποβρύχια τρύπα του κόσμου

Αυτό το απίστευτο βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης πηδά στη δεύτερη μεγαλύτερη υποβρύχια τρύπα του κόσμου!

Ant1news

 

Ο Guillame Nery ξέρει πολύ καλά τη θάλασσα και τα μυστικά της, αφού είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην ελεύθερη κατάδυση. Ωστόσο, η ελεύθερη κατάδυση σε μια τρύπα 200 μέτρων είναι γι αυτόν πρόκληση.

Η δεύτερη μεγαλύτερη υποβρύχια τρύπα του κόσμου βρίσκεται στις Μπαχάμες και αποτέλεσε το στοίχημα τόσο για τον Guillame Nery, όσο και για τον συνάδελφό του, Julie Gautier, ο οποίος κινηματογράφησε το άλμα του φίλου του.

Το βίντεο κόβει την ανάσα καθώς ο Guillame Nery χάνεται στο σκοτάδι της τρύπας. Όσες φορές κι αν το δει κανείς ανατριχιάζει. Τι κι αν γυρίστηκε το 2010; Το βίντεο αυτό θα συνεχίσει να προκαλεί το θαυμασμό του κόσμου όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ωστόσο, ο «άθλος» του Guillame Nery βγήκε ξανά στην… επιφάνεια, καθώς ο ίδιος, πέντε χρόνια μετά, αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν άγγιξε τον πάτο της εν λόγω τρύπας, απλά μόνταρε το βίντεο με τέτοιον τρόπο, ώστε να φαίνεται ότι ο ίδιος έφθασε στα 200 μέτρα βάθος με μια ανάσα!