X

Χωρισμός σοκ για Παπανδρέου και Άντα

Δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου και τη σύζυγό του Άντα να έβαλαν τέλος στο γάμο τους ύστερα από 26 χρόνια κοινής πορείας.

Ant1news

Πολλοί ήταν οι ψίθυροι που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για διάσταση μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και της συζύγου του Άντας. Η εφημερίδα «Espresso» έρχεται με σημερινό δημοσίευμα να υποστηρίξει ότι δεν πρόκειται απλά για φήμες αλλά για ένα γεγονός: 26 χρόνια μετά το γάμο τους, οι δυο τους ζουν χωριστά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Άντα Παπανδρέου έχει ήδη εγκαταλείψει τη συζυγική εστία και μετακόμισε από το Καστρί σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι ζούσε τον τελευταίο καιρό συμβατικά, αναμένοντας τις τελευταίες πολιτικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι, μετά τις τελευταίες εκλογές ο καθένας αποφάσισε να πάρει το δρόμο του.

Αιτία του χωρισμούς τους φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, να είναι η κόντρα που υπήρχε μεταξύ πεθεράς και νύφης, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεχείς προστριβές μετά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει δικό του κόμμα.

Από πλευράς του ζευγαριού, πάντως, δεν έχει υπάρξει ούτε διάψευση, ούτε σχόλιο για το δημοσίευμα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών δεν πρόκειται να σταματήσουν, μιας και το ζεύγος, το οποίο παντρεύτηκε στο Καλέντζι το 1989, έχει μία κόρη, τη Μαργαρίτα.