X

Ουρές για το νέο Apple Watch

Εκατοντάδες πελάτες σχημάτισαν ουρές έξω από επιλεγμένα καταστήματα σε Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Λος Άντζελες και Τόκιο.

Ant1news

Το «έξυπνο» ρολόι χειρός προσέλκυσε ως μαγνήτης τους φανατικούς οπαδούς της Apple που έσπευσαν να το αποκτήσουν πρώτοι.

Το νέο gadget κυκλοφόρησε σε επιλεγμένα καταστήματα, όπως το Colette στο Παρίσι, το Corner στο Βερολίνο, τη Dover Street Market στο Λονδίνο και το Τόκιο, καθώς και το Maxfield στο Λος Άντζελες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένοι ξενύχτησαν έξω από τα καταστήματα, περιμένοντας το πρωινό άνοιγμα, για να φορέσουν πρώτοι το νέο Apple Watch.

Μεταξύ άλλων δυνατοτήτων, τα ρολόγια της Apple δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις, έχουν πλοήγηση GPS, κάνουν ανέπαφες χρηματικές συναλλαγές και ξεκλειδώνουν πόρτες δωματίων ξενοδοχείων ή ανοίγουν «έξυπνες» γκαραζόπορτες (αν είναι συμβατές με το λογισμικό τους).

Το Apple Watch είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις, με τη σπορ έκδοσή του να ξεκινά από τα 349 δολάρια, ενώ η βασική έκδοση κυμαίνεται περίπου στα 549 δολάρια. Η πολυτελής έκδοση του ρολογιού, το οποίο κοσμείται από κράματα χρυσού 18 καρατίων ξεκινά από την τιμή των 10.000 δολαρίων και φτάνει έως και τα 17.000 δολάρια.