X

Ποιοι πέρασαν τα battles του Voice

Σκληρές μάχες δόθηκαν στην «αρένα» του Voice, στα προτελευταία battles. Ποιοι αποχώρησαν, ποιοι προχώρησαν και ποιοι «κλέφτηκαν».

Ant1news

Οκτώ ζευγάρια διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην «αρένα» του Voice. Το θερμόμετρο ανεβαίνει όσο πλησιάζει η ώρα για το πρώτο live, που ανοίγει το δρόμο στη Φωνή της Ελλάδας.

Δείτε όλα όσα έγιναν στα δεύτερα battles εδώ.

Οι coaches βρίσκονται όλο και σε πιο δύσκολη θέση, αφού έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε εξαιρετικές φωνές.

Κάποιοι, ωστόσο θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι να μείνουν…

Ο Μιχάλης ήταν ο πρώτος coach που είδε τους παίκτες του να διαγωνίζονται και έπρεπε να λάβει τη δύσκολη απόφαση.

Ανάμεσα στον Πέτρο Παναγούλη και την Γεωργία Γιασεμή,  ο Πέτρος πήρε το εισιτήριο για τα live.

Το «Βροχή μου» του Χρήστου Θηβαίου ερμήνευσαν η Δάφνη Τσουλιά και ο Ανδρέας Μωυσέως, φέρνοντας την Μελίνα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Τόσο που ζήτησε τη βοήθεια του Γιώργου Παπαδόπουλου για να αποφασίσει.

Η Δάφνη ήταν που κέρδισε τη θέση στα live με την ομάδα της Μελίνας, όμως ο Μιχάλης έδωσε στον Ανδρέα ακόμα μία ευκαιρία, πατώντας το κουμπί και βάζοντάς τον στην ομάδα του.

Ο Μιχάλης ήταν που επέλεξε και τον Γιώργο Δημητρόπουλο για να πάει στα live μαζί του. Ο Γιώργος μαζί με τον Μιχάλη Γάργαλη ερμήνευσαν το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» των Πυξ Λαξ.

Η απόφαση δεν ήταν και τόσο δύσκολη, αφού ο Γιώργος έδωσε μια εντελώς άλλη διάσταση στο τραγούδι. Ακούστε τον…

Το «καμάρι της Καρδίτσας», ο Τάσος Βέρμης και ο Αντώνης Ρήγας ήταν οι δύο διαγωνιζόμενοι που ερμήνευσαν το «Ποτέ ξανά».

Ο Αντώνης δεν επέλεξε τον συνονόματό του κι έτσι ο 22χρονος Τάσος πήρε το εισιτήριο για τα live.

Η Δέσποινα Βανδή είχε κλήθηκε να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση, αφού έπρεπε να επιλέξει μία από τις δύο εξαιρετικές φωνές. Η Κατερίνα Μπουρνέλη και η Παναγιώτη Καψάλη ερμήνευσαν το «Love the way you lie».

Η coach ζήτησε και πήρε τη βοήθεια του Γιάννη Βαρδή και τελικά αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι της Παναγιώτας.

Η επόμενη σκληρή μάχη δόθηκε μεταξύ της Κάλλιας Γελαγωτή και της Ιλόνας Κρέιμερς. Οι δυο τους τραγούδησαν το «Because of you» και ο Αντώνης Ρέμος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση.

Και οι τρεις coaches πρότειναν την Ιλόνα, για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ο ίδιος παρέμενε αναποφάσιστος, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια του Χρήστου Δάντη.

«Η Κάλλια ήταν πιο χαλαρή στην εκτέλεσή της, ενώ η άλλη το παράκανε», του είπε ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης και αυτό ήταν αρκετό για να του αλλάξει γνώμη.

Μετά τη συζήτηση, τελικά παρέμεινε η Κάλλια στον διαγωνισμό.

Το «Κοίτα εγώ» του Γιάννη Χαρούλη και της Νατάσας Μποφίλιου έβαλε η Μελίνα τον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη και την Έλενα Παπαπαναγιώτου να ερμηνεύσουν.

Ο Ανδρέας ήταν η επιλογή της Μελίνας, αλλά η Έλενα αποτέλεσε τη δεύτερη «κλοπή» αφού ο Stavento την κράτησε μαζί του.

Η Πολυξένη Λυκούδη και η Ελένη Θεοδώρου ήταν ακόμα μία δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρει ο Μιχάλης. Ο ίδιος εκδήλωσε τον προβληματισμό του, ο οποίος ξεπεράστηκε, όταν επέλεξε την Πολυξένη, αφού δεν μπορούσε να κρατήσει και τις δύο.