X

«Αρραβωνιάστηκε» και επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη

Η «Ωραία Ελένη» κάνει comeback στη μεσημεριανή ζώνη, περίπου ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης της.

Ant1news

Ένα περίπου μήνα μετά τη γέννηση της κόρη της η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στις οθόνες μας...  Η 45χρονη παρουσιάστρια, λίγο πριν σαραντίσει, επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς τη Δευτέρα, 4 Μαΐου θα είναι στο πόστο της.

Οι πιστοί τηλεθεατές της περιμένουν να την ξαναδούν με ανυπομονησία και φυσικά να την ακούσουν να μιλά για το χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή της.

Η ίδια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μαζί με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο-σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά»- αρραβωνιάστηκαν μυστικά στην Άνδρο. Σύμφωνα μ’ αυτό, ο αρραβώνας έγινε σε μοναστήρι του νησιού και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο γέροντας της Μονής Παναχράντου, Ευδόκιμος: «Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο».

Ο ηγούμενος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια εκφράζοντας την εκτίμησή του και την συμπάθειά προς το πρόσωπό της. Παρά τα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, εκείνη δεν έχει κάνει αναφορά επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας φήμες.