X

Ουρές χιλιομέτρων λόγω εξόδου

Μαζική αποδεικνύεται η έξοδος του τριημέρου, καθώς οι εθνικές οδοί έχουν μετατραπεί σε απέραντο πάρκινγκ! Δύο καραμπόλες στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης.

Ant1news

Ουρές σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση προς την Κηφισιά, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από το Ρέντη και να φτάνει μέχρι τη Βαρυμπόμπη.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, ιδιαίτερα στο ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπές της κυκλοφορίας και εκτροπές ισχύουν σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, λόγω των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το πρωί.

Εν τω μεταξύ, δύο καραμπόλες, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, σημειώθηκαν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Η πρώτη καραμπόλα σημειώθηκε στον Περιφερειακό, στο αντίθετο ρεύμα, στο ύψος της γέφυρας Πανοράματος, ενώ η δεύτερη σημειώθηκε μετά τον κόμβο Νεαπόλεως, στο ρεύμα προς δυτικά.

Από το ατύχημα, το οποίο συνέβη στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ένας επιβάτης ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές.