X

Μνημόσυνο στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μνημόσυνο στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη τελέστηκε το πρωί στο Σελλί Ρεθύμνου λίγο πριν φθάσει στα χέρια του εισαγγελέα ο φάκελος των καταθέσεων.

Ant1news

Συγγενείς, φίλοι αλλά και απλοί πολίτες έδωσαν σήμερα το παρόν στο μνημόσυνο που τελέστηκε στο χωριό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στο Ρέθυμνο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου.

Ο πόνος των ανθρώπων που έζησαν κοντά στο Βαγγέλη δεν έχει απαλυνθεί. Ωστόσο, οι γονείς του άτυχου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολή Ιωαννίνων παρηγορούνται στη σκέψη ότι το δικό τους παιδί έγινε η αιτία να ανοίξουν πλέον τα στόματα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που έως τώρα έπνιγαν μέσα τους αρκετά παιδιά – θύματα του μπούλινγκ.

«Ευτυχώς έχουν σωθεί πολλά άλλα παιδιά εξ αιτίας του ότι εμείς χάσαμε τον Βαγγέλη μιας και γίνονται πολλές συζητήσεις, ανοίγουν στόματα και τα παιδιά έχουν καταλάβει πως δεν πρέπει να αποκρύπτουν άσχημες καταστάσεις τις οποίες βιώνουν», ανέφερε ο δικηγόρος και θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιδιαδάκης.

Όσον αφορά στις έρευνες, εντός των ημερών οι καταθέσεις ολοκληρώνονται και ο φάκελος θα φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα, όπως ανέφερε ο κ. Βιδιαδάκης, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά πως θέση της οικογένειας σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, είναι το γεγονός, πως ο Βαγγέλης στη σχολή του αντιμετώπιζε θέματα βίας. «Ένα παιδί 20 χρονών δεν προχωρεί σε μία τέτοια ενέργεια χωρίς λόγους…», είπε χαρακτηριστικά.