X

«Πόλεμος» Κατρούγκαλου-Μητσοτάκη με φόντο τις επαναπροσλήψεις

Ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος που αναπαράγει τη βρωμερή συκοφαντία εις βάρος μου ανέφερε ο Κατρούγκαλος. Πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένος ο Υπουργός απάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ant1news

Της Όλγας Παναγιωτίδου

Φούντωσε και πάλι ο καυγάς ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τη ΝΔ για την υπόθεση εμπλοκής του ονόματός του σε υποθέσεις επαναπρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, λέγοντας ότι δεν μπορεί να νομοθετεί για να διευκολύνει τους παλιούς του πελάτες.

Κατέθεσε μάλιστα, στα πρακτικά έγγραφα της 27ης  Ιανουαρίου του 2015 σύμφωνα με τα οποία η αμοιβή του δικηγόρου –ακόμη και αν η υπόθεση δε λυθεί στα δικαστήρια- οφείλεται ακέραιη και σε περίπτωση νομοθετικής ρύθμισης.

Για «χαλκεία των ΜΜΕ» που κατέρρευσαν μόλις έγινε άρση του δικηγορικού απορρήτου θα αποδειχθεί στα δικαστήρια, μίλησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και κατηγόρησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ότι είναι ο μόνος που αναπαράγει αυτή «τη βρωμερή συκοφαντία».

Το επιχείρημά του ωστόσο, ότι δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων  γιατί «το συμφέρον των πολλών είναι και γενικό συμφέρον και τώρα το δίκαιο των πολλών μπορεί να γίνει και γενικό δίκαιο» και ότι «δεν είναι προσωπικό μου ζήτημα αλλά ασκώ την πολιτική που ασκούσε πάντα η κοινωνική αριστερά γιατί αυτό που θέλουμε εμείς είναι το συμφέρον των πολλών», προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ποιον κοροϊδεύετε και μας έρχεστε με τις δικαιολογίες των καλών καθαριστριών και των κακών μιντιαρχών, είστε πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένος και εσείς και ο κ. πρωθυπουργός που έσπευσε να σας καλύψει γι αυτό το θέμα», σχολίασε.