X

Ψύχραιμος ο πατέρας όταν σκότωνε την Άννυ!

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της ΕΛΑΣ που χαρακτηρίζει το ιδιαίτερα ειδεχθές. "Δεν θα βρεθεί ποτέ το σώμα της Άννυ".

Ant1news

Ως ιδιαίτερα ειδεχθή χαρακτήρισε τον τρόπο δολοφονίας και εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ τόσο για τα ελληνικά, όσο και για τα διεθνή δεδομένα, το πολύκροτο έγκλημα με δράστη τον 27χρονο βιολογικό πατέρα, ο διοικητής Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Χρήστος Παπαζαφείρης κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης” σημείωσε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σχεδόν πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, ο δράστης την ώρα της τέλεσης του εγκλήματος ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ με επιμέλεια φρόντισε να εξαφανίσει το πτώμα της κόρης του . Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, ο 27χρονος παιδοκτόνος καθάρισε επιμελώς όλα τα ίχνη, ακόμα και στα σιφόνια και τις σωληνώσεις, ενώ φρόντισε να αφήσει τα τμήματα του κορμιού του παιδιού του σε τέτοια σημεία και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατον να βρεθούν.


Ο 27χρονος δράστης, μετά το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μ. Τετάρτης 08/04 και Μ. Παρασκευής 10/04, πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του σε Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ.

Η αστυνομία αποκάλυψε επίσης ότι η μητέρα δεν γνώριζε τι είχε κάνει ο πατέρας του παιδιού της. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, όταν η μητέρα της Αννυ έφυγε για τη Γερμανία, το παιδί έμεινε με την γιαγιά της, τη μητέρα του πατέρα της για δύο εβδομάδες. Στην συνέχεια όμως και πριν το Πάσχα, την πήρε ο πατέρας της στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε και λίγες μέρες μετά την δολοφόνησε. 

Εν τω μεταξύ, προφυλακίστηκε ο 27χρονος Βούλγαρος, μετά την απολογία του στη 10η τακτική ανακρίτρια. Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ακούστηκαν ύβρεις και κατάρες από κόσμο που βρισκόταν στο προαύλιο χώρο της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ και από εκεί θα μεταφερθεί την Τετάρτη στις φυλακές Κέρκυρας και όχι των Τρικάλων όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Ήδη μάλιστα έχει ετοιμαστεί το κελί του, στο οποίο για λόγους ασφαλείας, θα είναι μόνος. Μαζί του επέστρεψε στη ΓΑΔΑ και η μητέρα της Άννυ, η οποία ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος στην απολογία του επανέλαβε όσα έχει υποστηρίξει στην Αστυνομία, ενώ περιέγραψε με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες πώς εξαφάνισε τα ίχνη του παιδιού.

Οι δυο τους μεταφέρθηκαν το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Κατά την προσαγωγή τους στα δικαστήρια αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί για άλλες υποθέσεις.

Μάλιστα, κάποιοι κινήθηκαν προς το μέρος τους με απειλητικές διαθέσεις, προσπαθώντας να λιντσάρουν τον 27χρονο, ενώ ακούστηκαν εκφράσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος, όπως «κτήνος, κάθαρμα, γομάρι».

Τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα της Άννυ ήταν ανέκφραστοι κατά την μεταφορά τους, ενώ δεν είπαν λέξη στους δημοσιογράφους που τους βομβάρδισαν με ερωτήσεις.