X

Η φανέλα με το 9 στην Έλενα Κουντουρά

Η ποδοσφαιρική ομάδα κωφών που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, ευχαρίστησε την αναπληρώτρια  υπουργό για τη βοήθεια της.

Ant1news

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας κωφών επισκέφθηκαν μαζί με τον πρόεδρο του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, Κώστα Γαργάλη επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου το Yπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να συναντηθούν με την αναπληρώτρια υπουργό τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Οι παράγοντες και οι παίκτες της ομάδας ήθελαν να ευχαριστήσουν την υπουργό για την καθοριστική συμβολή της, χάρη στην οποία κατέστη δυνατή η μετάβαση της στην Αττάλεια όπου αγωνίστηκε κατακτώντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για δεύτερη φορά.

Στην κα. Κουντουρά προσέφεραν τη φανέλα με το νούμερο 9 και εκείνη δε δίστασε να τη φορέσει  για να φωτογραφηθεί μαζί τους. Σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην αξία που έχει ο αθλητισμός στη διαπαιδαγώγηση και πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την επιτυχία της ομάδας πέρυσι στη Σερβία, οπότε και κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα- θέλησε να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστούν οι δυσχέρειες που αντιμετώπισαν οι αθλητές λόγω οικονομικών προβλημάτων, διαβεβαιώνοντας πως, «Θα είμαστε δυναμικά κοντά τους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, Κώστας Γαργάλης, εξήρε το ρόλο της υπουργού, λέγοντας,  «Μας στηρίξατε πάρα πολύ, αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη ακόμα και σε σχέση με την περυσινή. Είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα».

Πρόσθεσε δε ότι οι αθλητές δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και γίνονται όλα με «προσφορά ψυχής».

Ο κ. Γαργάλης επίσης «αποκάλυψε» ότι το σωματείο δεν έχει στέγη και ότι γραφεία γίνονται τα σπίτια των αθλητών και των παραγόντων.

Ο αρχηγός και προπονητής της ομάδας Λευτέρης Μηνάς υπογράμμισε ότι οι αθλητές συμμετέχουν στη βάση του εθελοντισμού, πληρώνοντας οι ίδιοι ακόμα και τα έξοδα μετάβασης στο εξωτερικό για τις διεθνείς διοργανώσεις.