X

Ποιος τραγουδιστής κάπνισε τσιγαριλίκι στον Λευκό Οίκο;

Ο 82χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του ότι είχε καπνίσει χασίς μέσα στον Λευκό Οίκο.

Ant1news



Στην αποκάλυψη ότι είχε καπνίσει ένα τσιγαριλίκι στον Λευκό Οίκο, μια βραδιά του 1977, προχώρησε ο τραγουδιστής της κάντρι Γουίλι Νέλσον στην αυτοβιογραφία του, που κυκλοφόρησε σήμερα και τιτλοφορείται «Είναι μια μεγάλη ιστορία».

Δύο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του από φυλακή στις Μπαχάμες, όπου είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κατοχής ινδικής κάνναβης, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ τον προσκάλεσε να δειπνήσουν μαζί στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τη στήριξη που του πρόσφερε κατά την προεκλογική εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές το 1976.

Μετά το φαγητό ένας «άνθρωπος του Λευκού Οίκου» κάλεσε τον Γουίλι Νέλσον να ανεβούν στη στέγη για να θαυμάσουν τη θέα στην Ουάσινγκτον. Εκεί ο άνθρωπος αυτός, τον οποίο δεν κατονομάζει ο τραγουδιστής, έβγαλε από την τσέπη του ένα τσιγαριλίκι, όπως γράφει στα απομνημονεύματά του. 

«Το να καπνίζεις χασίς στη στέγη του Λευκού Οίκου σε βάζει σε σκέψεις», αναφέρει ο 82χρονος τραγουδιστής και ακτιβιστής στην αυτοβιογραφία του. «Σου έρχονται στο νου διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα, του τύπου: πώς διάολο βρέθηκα εδώ πάνω;», προσθέτει. 

Μεταξύ άλλων, ο Γουίλι Νέλσον δηλώνει ότι προτιμά το χασίς από το αλκοόλ επειδή - όπως αναφέρει - «το χασίς δεν με πρόδωσε ποτέ». «Σε αντίθεση με το αλκοόλ (η κάνναβη) δεν με έκανε ποτέ κακό ή βίαιο», σημειώνει ο τραγουδιστής.