X

Κόρη εναντίον πατέρα: Η Τατούλη κατά του Τατούλη

Τον πατέρα της και Περιφερειάρχη Πελοποννήσου καταγγέλλει η πολιτευτής της ΝΔ, Εύη Τατούλη για αποκλεισμό των πελοποννησιακών επιχειρήσεων από το πρόγραμμα σίτισης αστέγων.

Ant1news

Με την περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, τα βάζει η πολιτευτής της ΝΔ στην Αρκαδία, Εύη Τατούλη και ζητά από τον περιφερειάρχη και πατέρα της Πέτρο Τατούλη να μην αποδέχεται άκριτα «μη ορθολογικούς όρους» που έχει θέσει το υπουργείο Εργασίας, στην υλοποίηση του έργου που αφορά τη σίτιση αστέγων, γιατί έτσι όπως είναι το πρόγραμμα προμηθειών αποβαίνει σε βάρος των Αρκάδων και ευρύτερα των Πελοποννήσιων κτηνοτρόφων, τυροκομικών και πτηνοτροφικών επιχειρήσεων.

Η κ. Τατούλη κάνει λόγω για «βιομηχανία φωτογραφικών διαγωνισμών» εξηγώντας πως «με τους όρους που έχουν τεθεί από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και τους οποίους υιοθετεί αβίαστα η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα τρόφιμα που θα διατεθούν παραπέμπουν σε προμήθεια από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, εντοπιότητας, όπως, Νάξου και Κρήτης, λες και η Πελοπόννησος δεν διαθέτει αντίστοιχης ποιότητας προϊόντα».

Επιπλέον, η κ. Τατούλη υπογραμμίζει πως εκτός από τα τυριά, υπάρχει και φωτογραφική προμήθεια για πτηνοτροφικά προϊόντα, «αποκλείοντας δεκάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και παράγουν αντίστοιχα προϊόντα και έχουν έδρα και πιστοποίηση από την Πελοπόννησο».