X

Η Σοφία Βεργκάρα «βγαίνει» σε γνωστή λεωφόρο (Βίντεο)

Η αγαπημένη ηθοποιός από την Κολομβία «βγήκε» στην πιο γνωστή λεωφόρο του Χόλυγουντ και μάλιστα…σχεδόν ξάπλωσε σε αυτήν.

Ant1news

Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε η Σοφία Βεργκάρα, μια από τους πρωταγωνιστές του «Modern Familly».

Η Βεργκάρα πόζαρε δίπλα στην πλακέτα της, που αποτελεί το αστέρι νούμερο 2.551 της λεωφόρου του Χόλυγουντ Μπούλεβαρντ.

«Στο τέλος της ημέρας μπορεί να έχεις λεφτά, δόξα, τα πάντα, αλλά αν δεν έχεις κανέναν να τα μοιραστείς και να τα χαρείς, ξέρεις» δήλωσε η Βεργκάρα, η οποία στην τελετή της απονομής του αστεριού της συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της,  Joe Manganiello, ηθοποιούς της σειράς Modern Family, την οικογένειά της και πλήθος θαυμαστών της.

Η Σοφία Βεργκάρα γεννήθηκε στην Κολομβία στις 10 Ιουλίου 1972 και εκεί ήταν που την ανακάλυψε ένας φωτογράφος, όταν την πέτυχε να περπατά σε παραλία της χώρας. Η πρώτη της εμφάνιση στο πλατύ κοινό ήταν στα 17 της, όταν πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση της Pepsi. Από τότε και μετά έχει μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες, με μεγαλύτερη το ρόλο της Γκλόρια στο Modern Family, για τον οποίο έχει προταθεί τέσσερις φορές για Emmy. Έχει ηγηθεί μεγάλων διαφημιστικών καμπανιών, όπως της Head & Shoulders, ενώ το Forbes, εκτίμησε ότι στα 37 της άξιζε 37 εκατομμύρια δολάρια μόνη της.

Η επόμενη κινηματογραφική της παρουσία θα είναι δίπλα στη Ρις Γουίδερσπουν, στην κωμωδία που βγαίνει σήμερα στις αμερικανικές αίθουσες, με τίτλο «Hot Pursuit».