X

Ο πατέρας της Άννυ αγοράζει απορρυπαντικά τη μέρα της δολοφονίας της (Βίντεο)

Βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας  απεικονίζει τον 27χρονο να αγοράζει καθαριστικά χώρου, την ημέρα της δολοφονίας της 4χρονης.

Ant1news

Σε μαγαζί της Μιχαήλ Βόδα «συνελήφθη» από κάμερες ασφαλείας ο 27χρονος «Σάββας» να αγοράζει καθαριστικά χώρου.

Ο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε και να εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού του, έχει καταθέσει ότι το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ξύπνησε κατά τις 11:30 με 12:00 και διαπίστωσε ότι το παιδί ήταν με μπλε χείλη, την κούνησε για να διαπιστώσει ότι ήταν άψυχη. Τη στιγμή της διαπίστωσης φοβήθηκε και άφησε στο σημείο το νεκρό παιδί. Το επόμενο πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, αποφασίζει να εξαφανίσει τη σορό της.

Το βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star Channel, τον δείχνει το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής να περνά έξω από το κατάστημα της γειτονιάς του, στις 8:30 και όταν βλέπει ότι είναι κλειστό, φεύγει για να επανέλθει στις 9:49.

Αγόρασε χλωρίνη, απορρυπαντικό, χαρτί κουζίνας και υγείας, φιάλη υγραερίου, δύο λεκάνες και μία σφουγγαρίστρα.

Η πωλήτρια αναφέρει ότι ο «Σάββας» ήταν κανονικός, όπως πάντα και ότι απλά έκανε τα ψώνια του. «Πιο σκεπτικός έδειχνε όταν διάλεγε λεκάνες» σημειώνει η ίδια.

Ο παιδοκτόνος είχε καθαρίσει το σπίτι μέχρι το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, οπότε και έδιωξε τον φίλο του, Νίκι, ισχυριζόμενος πως έρχεται η μητέρα του, ενώ την ώρα της Ανάστασης έβγαλε και πέταξε κάθε σημαδεμένο στοιχείο του σπιτιού, καθώς και ό,τι είχε χρησιμοποιήσει για να το καθαρίσει.

Στη συνέχεια αντικατέστησε όλα τα καθαριστικά, λεκάνες, σφουγγαρίστρες,κουβέρτες, χαλιά κτλ. και καθάρισε εντελώς το σπίτι, ενώ αντικατέστησε τα είδη καθαρισμού με καινούρια.