X

Μάχη για τη ζωή δίνουν οι 5 τραυματίες από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια

Άμεση, ταχύτατη, και σε βάθος διερεύνηση του δυστυχήματος ζήτησε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ant1news


Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση των πέντε εγκαυματιών από την πυρκαγιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Και οι 5 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 

 Δύο στο Κέντρο Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Θριάσιο». Ο ένας φέρει εγκαύματα συνολικής έκτασης περίπου 70% .Οι υπόλοιποι 3 νοσηλεύονται  σε τρια διαφορετικά νοσοκομεία. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς και στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Αττικόν.  

Στο «Θριάσιο», εξάλλου, νοσηλεύεται ακόμη ένας τραυματίας, με εγκαύματα μερικού πάχους 20%, και οι γιατροί εκτιμούν ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.



Αμεση, ταχύτατη, και σε βάθος διερεύνηση του δυστυχήματος ζήτσε  ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης που βρέθηκε στα διυλιστήρια Ασπροπύργου.

«Πρέπει να αποδοθούν, εδώ και τώρα, οι ευθύνες όπου υπάρχουν και να αναδειχθούν τα αίτια για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τέτοια συμβάντα στο μέλλον» τόνισε ο υπουργός, εκφράζοντας, παράλληλα, εκ μέρους της κυβέρνησης την οδύνη του, αλλά και την συμπαράστασή του στους τραυματίες και τις οικογένειές τους.