X

Δείτε το video ληστείας που ανήρτησε ο ίδιος ο ληστής!

Γκάφα ολκής: Εισέβαλε σε τράπεζα, έκλεψε 150.000 ευρώ και ύστερα ανήρτησε στα social media video και φωτογραφίες από τη ληστεία. Δείτε το video.

Ant1news

Τέτοια ληστεία δεν πρέπει να έχει συμβεί ποτέ ξανά. Όχι για τη βία με την οποία άρπαξε ο ληστής 150.000 δολάρια από την τράπεζα, ούτε για την κινηματογραφική διάστασή της, αλλά για το θράσος ή την αφέλεια του ίδιου του δράστη, που θέλησε να αναρτήσει υλικό με τα όσα έκανε!

Πρόκειται για τον Dominyk Antonio Alfonseca, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα στην παραλία της Βιρτζίνια περίπου 20 λεπτά μετά τη ληστεία που διέπραξε στην τράπεζα ΤowneBank.

Η αστυνομία βρήκε αμέσως τον 23χρονο ληστή, καθώς νωρίτερα δημοσίευσε τη φωτογραφία και τα βίντεο από τη ληστεία στα social media. Παράλληλα, ανήρτησε και το σημείωμα που είχε δώσει νωρίτερα στην ταμία της τράπεζας, στο οποίο έγραφε ότι ήθελε τα χρήματα και μάλιστα την παρακαλούσε να πατήσει τον συναγερμό ένα λεπτό αφού φύγει από το κατάστημα. Το σημείωμα τελείωνε με ένα προσωπάκι που χαμογελούσε. 

Ο νεαρός, που δήλωσε ράπερ και μόλις μετακόμισε στην Καλιφόρνια, τόνισε μάλιστα ότι δεν πρέπει να κατηγορηθεί για την πράξη του γιατί ζήτησε τα χρήματα ευγενικά και δεν απείλησε κανέναν.