X

Με κυβερνητική συμμετοχή το "πάρτι" των καθαριστριών

Παρουσία Υπουργών και κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το "πανηγύρι" των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών για την επιστροφή στην δουλειά.

Ant1news

Η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, ο αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, Δημήτρης Βίτσας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, καθώς και η σκέψη του Γιάνη Βαρουφάκη, βρίσκονταν από το πρωί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, για να γιορτάσουν μαζί με τις καθαρίστριες την επιστροφή του στην εργασία.

Στο κτήριο της Καραγιώργη Σερβίας είχε στηθεί από νωρίς το πρωί γιορτή, με φαγητά, χορό, τραγούδια και τεράστια χαμόγελα, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο εξέπεμψε από εκεί την πρωινή εκπομπή του.

«Οι 595 καθαρίστριες νίκησαν και συνιστούν 595 Super Active κατά των λεκέδων της υποκρισίας» γράφει η αφίσα που κρεμάστηκε πάνω από τα αντίσκηνα που είναι στημένα εδώ και μήνες έξω από το κτήριο του υπουργείου και εξέφρασε το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε εκεί.

«Αυτό που γίνεται εδώ σήμερα θα πρέπει να είναι προάγγελος του τι θα γίνει αύριο σε ολόκληρη τη χώρα. Έτσι, με αξιοπρέπεια και συντεταγμένα να μπορέσουμε να μπούμε σε έναν δρόμο που να ανοίγει μία άλλη σελίδα» δήλωσε η Νάντια Βαλαβάνη, ενώ ο Υπουργός Οικονομικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν την αναχώρησή του για το Eurogroup των Βρυξελλών, εξέφρασε τη λύπη του που δεν έδωσε το παρόν και μεταξύ άλλων σημείωσε ότι οι καθαρίστριες του υπουργείου «μέσα από τον αγώνα τους, αναδείχθηκαν σε σύμβολα της αντίστασης κατά των Μνημονίων».