X

Ο Κοντονής ενημέρωσε τον Παυλόπουλο για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Την ανάγκη ύπαρξης κανόνων διαφάνειας στο ποδόσφαιρο υπογράμμισε ο ΠτΔ. Κάναμε ότι έπρεπε είπε ο Κοντονής, αν συμβεί κάτι αρνητικό δεν έχουμε εμείς την ευθύνη.

Ant1news

Το Προεδρικό Μέγαρο επισκέφθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και να τον ενημερώσει για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Υποδεχόμενος τον Υφυπουργό, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε την αναγκαιότητα ύπαρξης κανόνων διαφάνειας στο χώρο του ποδοσφαίρου προκειμένου να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη παρουσία του ποδοσφαίρου στον ευρωπαϊκό και στον διεθνή χώρο.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο καθώς οι δύο πολιτικοί γνωρίζονται από την εποχή που ο κ. Κοντονής υπήρξε μαθητής του κ. Παυλόπουλου.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κοντονής ρωτήθηκε για το αν είχε επικοινωνία με εκπροσώπους της UEFA και της FIFA και αποκάλυψε πως «δεν είχαμε καμία απάντηση από την UEFA, ούτε θα έχουμε επικοινωνία μέσα στην εβδομάδα».

Τόνισε δε πως, «η Κυβέρνηση έκανε όλες τις αναγκαίες κινήσεις, διότι αυτό που θέλαμε εξ αρχής να μην κινδυνεύσει η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις. Αν από εδώ και πέρα συμβεί κάτι αρνητικό, που δεν το πιστεύω, άλλοι θα έχουν τις ευθύνες. Εμείς καμία».

Ο κ. Κοντονής έκλεισε τις δηλώσεις του ενημερώνοντας ότι την επόμενες μέρες θα έχει επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.