X

Γιαγιά της Άννυ: Δεν πιστεύω ότι το έκανε ο Σάββας

Αναιρεί τα προηγούμενα λεγόμενά της, καθώς και της Δημητρίνα Μπορίσοβα η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου με σημερινές δηλώσεις της.

Ant1news

Συνεχίζονται οι δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση της Άννυ, που αποπροσανατολίζουν  από το να αποκαλυφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Σειρά σήμερα είχε η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου.

Η γιαγιά της 4χρονης προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρίσκεται ο γιος της προκειμένου να απολογηθεί για παλαιότερη υπόθεση σχετικά με παράβαση του νόμου για ναρκωτικά, για την οποία πήρε αναβολή και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση της 4χρονης.

Η μητέρα του Σάββα μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «την Δευτέρα με πήρε η Δήμητρα και μου ζήτησε να τη βοηθήσω να βγει έξω για να βοηθήσει τον Σάββα. Μου είπε να καταθέσω ότι μου είχε πει να κρατήσω το παιδί» σημειώνοντας ότι η ίδια δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας μαζί της. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ανατρέπεται προηγούμενη δήλωση της Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία μαθαίνοντας από τις Αρχές το τι έκανε ο σύντροφός της στο παιδί του, είπε ότι «θα τον κάνει κομματάκια».

Η ίδια η μητέρα του 27χρονου, η οποία προ ημερών είχε κατηγορήσει και μιλήσει με βαριές κουβέντες για τον γιο της, σήμερα δήλωσε:

«Ακόμα έχω ελπίδες ότι κάτι άλλο έχει συμβεί. Μάνα είμαι. Ό,τι έγινε, αυτή (σ.σ. η μητέρα της Άννυ) το ήξερε. Αν έχει κάνει κάτι ο Σάββας θα τιμωρηθεί. Πονάω πολύ»

Είπε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του, ενώ για να τον δικαιολογήσει στο ότι δεν ήταν εκείνος που έκανε το έγκλημα, χρησιμοποίησε ως επιχείρημα ότι όταν ήταν μικρός μάζευε στο σπίτι όλα τα αδέσποτα ζώα.

«Δε μίλησα με τον γιο μου σήμερα. Το μόνο που το είπα όταν τον είδα είναι ότι εγώ είμαι εδώ και σε αγαπάω», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «δεν πιστεύω ότι ο Σάββας το έκανε αυτό. Όταν ήταν μικρός μάζευε στο σπίτι όλα τα αδέσποτα ζώα. Ακόμη ελπίζω. Κάτι άλλο είναι». Η μητέρα του Μπακαρτζίεφ συμπλήρωσε: «Όλα τα άλλα τα πιστεύω. Ακόμη κι ότι το πούλησαν, όχι ότι το σκότωσε το παιδί».