X

Καθυστέρησε η καταβολή μισθών στους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σε γραφειοκρατικές διαδικασίες αποδίδει το υπουργείο Οικονομικών την καθυστέρηση που σημειώθηκε στη μισθοδοσία των εργαζομένων στον Οργανισμό. Τι καταγγέλλει η ΝΔ.

Ant1news

Λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών καθυστέρησε η μισθοδοσία των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του.

Στην ίδια ανακοίνωση το υπουργείο επισημαίνει ότι οι πληρωμές μισθών και συντάξεων του 15πενθημέρου, έγιναν κανονικά στους προβλεπόμενους χρόνους σε όλους τους φορείς του Δημοσίου.

Μοναδική εξαίρεση – συνεχίζει η ανακοίνωση- ήταν η μισθοδοσία των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ υπογραμμίζει ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είχε εγκαίρως εξασφαλίσει και διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια.

Το θέμα διευθετήθηκε μετά από παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα προς τη «ΔΙΑΣ» και σήμερα το βράδυ, θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πάντως, κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας προχώρησαν σε αποκαλύψεις σχετικά με το θέμα, δίνοντας στη δημοσιότητα σχετική απόφαση του αρμόδιου υπουργού. Πρόκειται για την απόφαση μερικής ανάκλησης του Βαγγέλη Αποστόλου, σύμφωνα με την οποία ανακαλείται μερικώς ποσό ύψους 4.975.000 ευρώ, που αφορούσε στην πληρωμή για την επιχορήγηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να καλυφθεί η μισθοδοσία.