X

The Voice: Με πολλές εκπλήξεις ξεκινούν απόψε τα live

Υπέροχες φωνές και πολλές εκπλήξεις με ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής θα κάνουν την εμφάνισή τους απόψε στο stage του “The Voice”... Μην το χάσετε!

Ant1news

Ξεκινούν σήμερα τα Live του Voice, η τελευταία και πιο καθοριστική φάση του παιχνιδιού, που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του, στον ΑΝΤ1.

Υπέροχες φωνές και πολλές εκπλήξεις με ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής θα κάνουν την εμφάνισή τους στο stage του “The Voice”.

Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν το stage με τους Coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Στόχος τους είναι να χαρίσουν μοναδικές τραγουδιστικές ερμηνείες και να μας οδηγήσουν... στη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας!

Στην έναρξη μάλιστα των Live, οι Coach, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης των Stavento, θα παρουσιάσουν αποκλειστικά ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Ανατρεπτικά", σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Μωραϊτη.

Το νέο κομμάτι που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό την Κυριακή, θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια digital από την HEAVEN. 

Τα live θα ξεκινήσουν στις 21.00 το βράδυ και όλοι είναι πανέτοιμοι για την έναρξη της τελευταίας φάσης του παιχνιδιού!

Εάν θέλε να μάθετε αναλυτικά τη διαδικασία των 6 Live πατήστε ΕΔΩ!