X

Ζωή: Σχήμα λόγου η κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο

«Δεν πρόκειται να μας κλονίσουν οι προσπάθειες που γίνονται να εμφανιστούν ως καπετανάτα οι συνθέσεις και οι αντιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ... Μην ψάχνετε για ρήξεις», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής.

Ant1news

Δεν υπάρχουν καπετανάτα και ρήξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που φήμες τη θέλουν να επικρίνει έντονα τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

«Δεν πρόκειται να μας κλονίσουν οι προσπάθειες που γίνονται να εμφανιστούν ως καπετανάτα οι συνθέσεις και οι αντιθέσεις που έχουμε στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στον ΣΚΑΙ, η κ. Κωνσταντοπούλου. «Μην πασχίζετε άλλο να ανακαλύψετε ρήξεις και ρήγματα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, επισήμανε πως δεν έχει «κανένα λόγο» να μην έχει εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό σε σχέση με τη διαπραγμάτευση, ειδικά αφού έχει ο ίδιος αναλάβει την ευθύνη.

Σχετικά με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου με ένα άρθρο ένα νόμο, που δεν έχει γίνει, η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε πως αυτό ήταν ένα σχήμα λόγου που χρησιμοποιήθηκε για να καταδείξει την αντιδημοκρατική στάση της κυβέρνησης Σαμαρά να ψηφίσει τα μέτρα «800 σελίδων» τον Νοέμβριο του 2012 για να λάβει τη δόση από το Eurogroup.

Όσον αφορά την κριτική που της άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής, απάντησε πως δεν έχει τίποτα να σχολιάσει.