X

"Γέρασαν" για να δουν αν θα αγαπιούνται στα 90 τους!

Δείτε ένα εκπληκτικό βίντεο με τη μεταμόρφωση ενός ζευγαριού. Έμαθαν πώς θα είναι ο σύντροφός στους στα 50, 70 και 90 έτη. Άντεξε έως το τέλος η αγάπη τους;

Ant1news

 

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγε κάποιος ότι μπορείτε να δείτε τον/την σύντροφό σας γέρο, με ρυτίδες και άσπρα μαλλιά πριν σκεφτείτε να ανέβετε μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αυτήν την ερώτηση έκανε μια ομάδα αποτελούμενη από μακιγιέρ και εξειδικευμένους στα σπέσιαλ εφέ σε ένα μελλόνυμφο ζευγάρι. Άλλωστε είναι γνωστή η αγωνία κάθε ανθρώπου για το εάν θα είναι αρεστός και ποθητός όταν θα περάσουν τα χρόνια και αφήσουν τα σημάδια του. Το ζευγάρι δέχθηκε να συμμετάσχει στο «πείραμα», το οποίο βιντεοσκοπήθηκε και έχει ήδη γίνει viral!

Το κόνσεπτ χωρίστηκε σε τρία μέρη. Στο πρώτο οι ειδικοί μεταμόρφωσαν το ζευγάρι και επέτρεψαν στον ένα να δει τον άλλο όπως θα ήταν στα 50 τους χρόνια. Στη δεύτερη φάση το ζευγάρι έμοιαζε με 70 ετών και στην τρίτη και τελευταία φάση οι μακιγιέρ «δημιούργησαν» δύο ανθρώπους 90 ετών!

Οι αντιδράσεις τόσο της γυναίκας, όσο και του άνδρα ήταν άκρως συγκινητικές. Δάκρυα κυλούσαν στα μάτια τους όταν αντίκριζαν το γερασμένο έτερόν τους ήμισυ. Τη θέση της συγκίνησης έπαιρναν τα αστεία και τα πειράγματα ενώ με αγωνία προχωρούσαν στο επόμενο στάδιο.

Το συμπέρασμα από το εν λόγω «πείραμα» ήταν ότι ο χρόνος μπορεί να άλλαξε πολύ το δέρμα, τα μαλλιά και την όψη των παιδιών, όμως την αληθινή, μοναδική και δυνατή τους αγάπη δεν είναι δυνατόν να την αγγίξει!

Δείτε το εκπληκτικό video: