X

Μεγιστάνας έβγαλε τη γυναίκα του βόλτα με το… λουρί σκύλου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δείχνει τον Αυστραλό «Χιου Χέφνερ» να βγάζει βόλτα τη γυναίκα του, σαν σκύλο, με λουρί και πεσμένη στα τέσσερα!

Ant1news

Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει και τα έχετε ακούσει όλα απατάστε… Τώρα θα τα δείτε!

Ο Αυστραλός «Χιου Χέφνερ», κατά κόσμον Τράβερς Μπεϊνόν, είναι πάμπλουτος και «βασιλιάς» του Instagram με πάνω από 76.000 followers μέσω του οποίου προκαλεί με φωτογραφίες από την πολυτάραχη ζωή του…

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε όριο, ποστάροντας μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να κρατάει με «λουρί» την γυναίκα του, η οποία φοράει μαγιό και στέκεται στα τέσσερα.

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία αλλά και άλλες παρόμοιες που δείχνουν τα παιδιά του και την σύζυγό του να ζουν στο ίδιο σπίτι με πολλές άλλες γυναίκες που φέρνει o Μπεϊνόν για να διασκεδάζει, έγινε απλά χαμός.

Έτσι ο Τράβερς Μπέϊνον, γνωστός και ως Candyman, σε μια προσπάθεια να... μαζέψει την κατάσταση και να ηρεμήσει τα πνεύματα, ανέβασε μία «φυσιολογική» οικογενειακή φωτογραφία, με τη γυναίκα και τα παιδιά του στη λεζάντα της οποίας έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάω περισσότερο από τα παιδιά μου και την οικογένειά μου».

Είχε προηγηθεί, βέβαια, η παρέμβαση των παππούδων της Τέσα, της γυναίκας του Μπεϊνόν που την έβγαλε βόλτα σαν να βγάζει το σκυλάκι του, οι οποίοι αμφισβήτησαν το πόσο καλός πατέρας είναι και αποκάλυψαν ότι δεν έχουν καμία επαφή με την εγγονή τους. Είπαν ακόμη ότι θέλουν να πάρουν τα δυο δισέγγονά τους από αυτό το σπίτι που μένει η Τέσα με τα δυο παιδιά της, τα δυο παιδιά του Μπεϊνόν από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά και πολλές άλλες γυναίκες που έρχονται κάθε βράδυ στο περίφημο αυτό σπίτι της Αυστραλίας...