X

Δέσποινα Βανδή: «Η Μαρία Έλενα ήταν καταπληκτική»

Η coach του «The Voice» μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για τη δεύτερη χρονιά της στο επιτυχημένο talent show του ΑΝΤ1, αλλά και την εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Ant1news

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» σε επίδειξη μόδας.

Πιο όμορφη από ποτέ, ντυμένη στα λευκά, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε ένα διάλλειμα από το πολύ φορτωμένο της πρόγραμμα-και λόγω των live του The Voice- και έδωσε το παρών σε fashion event. Εκεί τη συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού», στην οποία μίλησε-μεταξύ άλλων- για την επιτυχία της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στον ημιτελικό της Eurovision, αλλά και για τη συμμετοχή της για δεύτερη χρονιά της στο μουσικό show του ΑΝΤ1.

«Ήταν καταπληκτική όπως κάθε φορά που τραγουδούσε στα live του Voice», είπε η Δέσποινα Βανδή σχολιάζοντας την εμφάνιση της Κύπριας τραγουδίστριας στον πρώτο ημιτελικό της 60ης Eurovision.

Για την παρουσία της στο talent show δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η τηλεόραση σε βάζει στο σαλόνι των ανθρώπων και είμαι πολύ τυχερή που με βλέπουν πιο ανθρώπινη στο “The Voice”. Aν ήξερα αυτό που θα γινόταν, θα έκανα νωρίτερα τηλεόραση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα