X

Κέρινο ομοίωμα του Μέσι στη Νέα Υόρκη (βίντεο)

Δίπλα σε άλλα αστέρια του αθλητισμού, θα ποζάρει από εδώ και στο εξής ο Μέσι το μουσείο Madame Tussauds.

Ant1news

Μια θέση στο μουσείο της Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη εξασφάλισε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της εθνικής ομάδας της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι, αποκτώντας το δικό του κέρινο ομοίωμα.

Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες, πολλές μετρήσεις και η εξέταση αρκετών βίντεο και φωτογραφιών για να κατασκευαστεί το ομοίωμα του Μέσι, το οποίο τον απεικονίζει σε κάποια από τις κούρσες του κατά τη διάρκεια του μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου η εθνική ομάδα της χώρας του έφτασε μέχρι τον τελικό.

Οι υπεύθυνοι του μουσείου επέλεξαν να ντύσουν το συγκεκριμένο έκθεμα με την εμφάνιση της εθνικής Αργεντινής και όχι της ισπανικής ομάδας ενώ ήδη χιλιάδες τουρίστες έχουν αρχίσει να μοιράζονται τις φωτογραφίες τους στα social media με τον... ψεύτικο Λιονέλ Μέσι.

Οι επισκέπτες του μουσείο θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το κέρινο ομοίωμα του ινδάλματός τους, το οποίο βρίσκεται στην αθλητική ζώνη του μουσείου, κοντά στα ομοιώματα των Σερένα Ουίλιαμς και Μοχάμεντ Άλι.

Αντίγραφα του ομοιώματος του Μέσι θα φιλοξενηθούν επίσης στα μουσεία της Madame Tussauds σε Άμστερνταμ, Πεκίνο, Τόκιο και Γουχάν.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης