X

Ξαναφτιάχνουν το Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι

Στόχος του Δήμου Χαλανδρίου οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Ρεματιάς να γίνουν φέτος το καλοκαίρι κανονικά. Καλούν τους δημότες να βοηθήσουν...

Ant1news

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου σε έκτακτη συνεδρίασή του  αποφάσισε ομόφωνα να συστρατευθεί και να προχωρήσει γρήγορα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Θεάτρου, ώστε οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Ρεματιάς να γίνουν φέτος το καλοκαίρι κανονικά και το Θέατρο να παραμείνει ανάσα και χώρος ζωής, παιδείας και πολιτισμού.

Επίσης αποφάσισε να επισπεύσει όλες τις διοικητικές, τεχνικές και νομικές πράξεις για την πλήρη εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος της Ρεματιάς.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους πολίτες …

Καθαρισμός Θεάτρου την Κυριακή 24 Μαΐου

«Κάποιοι κατέστρεψαν το Θέατρο της Ρεματιάς Όλοι μαζί θα το ξαναφτιάξουμε».

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου καλούν όλους τους πολίτες και τους συλλογικούς φορείς της πόλης να πάρουν μέρος στη δράση καθαρισμού του Θεάτρου της Ρεματιάς την Κυριακή 24/5/2015 στις 10.00 το πρωί.

Συγκέντρωση Τροφίμων το Σάββατο 23 Μαΐου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο συμπληρώνει δυο χρόνια λειτουργίας και προσφοράς! Το Σάββατο 23 Μαΐου , 2015  από τις 11.00 π.μ έως τις 15.00μ.μ θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου. 

Ο Δήμος Χαλανδρίου τους περιμένει όλους για να απολαύσουν ακροβατικά και ζογκλερικά από το Cirk de Votanik , μουσική από τη φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου και τη μουσικοχορευτική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς από το Περιφερειακό Τμήμα Χορού  Λύκειο  των Ελληνίδων Χαλανδρίου. Όλα αυτά με υπέροχους και γευστικούς μεζέδες .

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργούμε αλυσίδα αλληλεγγύης! Η  παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα». 

Συγκέντρωση Εθελοντών την Κυριακή 31 Μαΐου 

Σώμα Εθελοντών, Γυναικεία Παρέμβαση & ενεργοί πολίτες, θα βρεθούμε την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, πρωί 11.00 – 1.00 στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία για γνωριμία μεταξύ μας και ενδεικτικό καθαρισμό.

Να γνωριστούμε, να καταθέσουμε προτάσεις και ο καθένας να δώσει λίγο από το χρόνο του για την καλοκαιρινή πυροπροστασία της Ρεματιάς, του πνεύμονα του Χαλανδρίου.