X

Ο Κικίλιας παρομοιάζει την Ζωή με τον Κασσιδιάρη

Καυστικό «τιτίβισμα» του Βασίλη Κικίλια για το επεισόδιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον αστυνομικό διευθυντή Βασίλη Ρόκκο. Αντιδράσεις και από κυβερνητικά στελέχη.

Ant1news


Με δυο φωτογραφίες και λεζάντα «Βρείτε τις διαφορές...» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Τwitter, τον… «εξάψαλμο» της Ζωής Κωσταντοπούλου στον αστυνομικό διευθυντή Βασίλη Ρόκο. 

Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει τον Ηλία Κασιδιάρη να απευθύνεται με έντονο ύφος σε υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στη δεύτερη υπαρχει το στιγμιότυπο με την πρόεδρο της Βουλής.



Η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντι στον αστυνομικό διευθυντή προκάλεσε την αντίδραση και κυβερνητικών στελεχών. 

«Δεν συμφωνώ με όλες τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης. «Ο καθένας κρίνεται από την δημόσια συμπεριφορά του» σχολίασε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, υπογραμμίζοντας  πως η πρόεδρος της Βουλής πρέπει «να λειτουργεί με έναν ρόλο που προσιδιάζει στον θεσμικό της ρόλο και όχι με έναν τρόπο θυμικό και περισσότερο τηλεοπτικό».

«Δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος ενώ ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου Χριστόφορος Βερναρδάκης, εκτίμησε πως «υπήρξε υπέρβαση αρμοδιοτήτων και από τις δυο πλευρές»

Θέση για το περιστατικό πήρε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. Έκανε λόγο για τηλεοπτικό σόου της Προέδρου της Βουλής «η οποία ενώπιον των τηλεοπτικών φακών ζητούσε τους λόγους του φραγμού από τις αστυνομικές δυνάμεις σε χώρο εκτός της βουλής από Αστυνομικό Υποδιευθυντή, επικεφαλής των μέτρων».