X

«Καρφί» Καλφαγιάννη σε Τσίπρα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, διέκοψε την ομιλία του Πρωθυπουργού όταν αναφερόταν στην ΕΡΤ και του φώναξε ότι την ξανανοίγει αλλά χωρίς τους εργαζομένους της.

Ant1news

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μίλησε σήμερα στο άνοιγμα των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και σε κάποιο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε και στο θέμα της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.

Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι η επαναλειτουργία της αποτελεί συμβολικό ορόσημο για τη κυβέρνηση. Απαντώντας στη κριτική που έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες-ακόμα και από την κα. Κωνσταντοπούλου-για το θέμα της ΕΡΤ, παραδέχτηκε ότι «έχουμε καθυστερήσει» και ότι,«έχουμε όλοι υποχρέωση να σταματήσουμε να κωλυσιεργούμε, όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης ο οποίος είπε ότι «ανοίγετε την ΕΡΤ χωρίς να λογαριάζετε τους εργαζόμενους». Ο Πρωθυπουργός απάντησε ότι η ΕΡΤ δεν θα επαναλειτουργήσει για να βρουν κάποιοι τις δουλειές τους, αλλά προκειμένου ο ελληνικός λαός να έχει το αγαθό της δημόσιας τηλεόρασης, της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.