X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Η συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές και τα νέα μέτρα που έρχονται μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους πιστωτές, καθώς και τα επικείμενα νέα μέτρα είναι τα θέματα που κυριαρχούν πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: WARUM Dr Schauble? Ανοικτή επιστολή της δημοκρατίας στον υπ. Οικονομικών της Γερμανίας – Τέτοια εμπάθεια για ένα κράτος με 25,7% ανεργία και 212.897 οικογένειες (επισήμως) που δεν διαθέτουν ούτε τα στοιχειώδη; Πόσους σταυρούς σε μνήματα (από αυτόχειρες) μπορεί να αντέξει η Ελλάδα;----ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Μ. ΚΟΤΤΑΚΗ – Ποιος έδωσε την εντολή για την αλλοίωση του ελλείμματος σε δύο φάσεις; Γιατί εμποδίσατε την κυβέρνηση Καραμανλή να βάλει φρένο (με τον βασικό μέτοχο) στη διαφθορά της ελίτ που κατέκλεψε την πατρίδα μας;----ΣΠΑΕΙ Η… ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ! ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ----Ναρκοπέδιο τα τεκμήρια και για τους επενδυτές της… υπηκοότητας----Έρευνα: Οι πιστοί αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά τον καρκίνο.

ΕΘΝΟΣ: ΔΙΠΛΟ ΦΡΕΝΟ στις πρόωρες συντάξεις – ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----ΑΠΟΦΑΣΗ-ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ – «ΝΑΙ» ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – «Ανταρκτικό» Ζωής με σημαία την ΕΡΤ – Λαφαζάνης: Ρήξη αν συνεχιστούν οι εκβιασμοί----ΕΦΟΡΙΑ – Παράταση για τις 100 δόσεις----Γενναία συμβόλαια για 10 αγροτικά προϊόντα – ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ----ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ – Ο «Αστακός» δάγκωσε το βραβείο----ΤΖΟΝ ΝΑΣ – ΕΥΦΕ Ο «ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»----ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ – Πτώση Ραχόι, κέρδη Podemos----ΠΛΕΪ ΟΦ – Ο ΠΑΟ είναι …Ατρόμητος με τον Μπεργκ----Το κύπελλο που μέθυσε τον Τσόρι – 27ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Απειλές απόγνωσης για στάση πληρωμών και… δραχμή – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ – ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΕΛΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ… ΑΤΥΧΗΜΑ----ΣΑΜΑΡΑΣ: ΝΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ----Πρωτιά Ραχόι αλλά με απώλειες στις τοπικές εκλογές----Από τα μπαρ της Ρόδου στην κορυφή της Eurovision – Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ----ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ – ΠΟΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ----Με μοριοδότηση και εισοδηματικά κριτήρια οι μετεγγραφές στα ΑΕΙ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ Ν/Σ----ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ – Στον «Αστακό» του Λάνθιμου το Βραβείο Επιτροπής στις Κάννες----ΤΖΟΝ ΝΑΣ – Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ----Ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΜΕΣΙ – Το γκολ-ποίημα του Τσόρι στον τελικό του Κυπέλου (3-1 την Ξάνθη) «σφράγισε» το 17ο νταμπλ του Ολυμπιακού----ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – ΔΩΔΕΚΑΡΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ταπί και ψύχραιμοι – ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ»----ΙΣΠΑΝΙΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Μεγάλη πτώση της Δεξιάς του Μαριάνο Ραχόι----ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΣΤΑΚΟ» - Οι Κοέν διάλεξαν Άνθιμο----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ – Λιγότεροι αριστούχοι----ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ – Η «Λέρος» είναι εδώ…----ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – Δεν δίνω λευκή επιταγή----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Νταμπλ με τανγκό.

ΤΑ ΝΕΑ: Ζητείται συμφωνία – Όλο και πιο σκληρά μέτρα ζητούν οι δανειστές – Αισιοδοξούν όμως στην κυβέρνηση για ντιλ μέσα στην εβδομάδα – Πολλαπλά μηνύματα Τσίπρα στην ΚΕ αλλά και φωνές υπέρ δραχμής----ΚΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ – «Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ»----ΙΣΠΑΝΙΑ – Οι Podemos πολιορκούν Μαδρίτη και Βαρκελώνη----ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΑΚΟ» - Ο Λάνθιμος νίκησε τα φαβορί----EUROVISION – Άλλο ψήφισε ο κόσμος και άλλο έβγαλαν τα λόμπι----ΑΕΙ: ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ----17ο ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ – Ο «σωτήρας» Τσόρι και οι αλλαγές που έρχονται.

ESPRESSO: ΑΙΣΧΟΣ Eurovision ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΜΕΛΩΔΙΑ – Η Κοντσίτα και τα… gay ανθρωπάκια στα φανάρια της Βιέννης – Η επιτροπή της μαρτυρικής Μεγαλονήσου «έθαψε» την Κύπρια τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα----«ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑ 72 ΩΡΕΣ»! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ FACEBOOK – Πώς χάθηκαν (αλλά τελικά εντοπίστηκαν) δύο πιτσιρίκια 15 και 17 ετών στην Αττική----ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Παιδόφιλος ναυαγοσώστης στα… πράσα----ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ (ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ) Ο «ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»----Την έπνιξε στην μπανιέρα λόγω ζήλιας----ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ----Η φωτογραφία που αναστάτωσε όσους ψάχνουν τον «μικρό Μπεν»----Συνελήφθη ο 16χρονος γιος του Γιάννου για συνθήματα κατά Μαρινάκη.