X

Είναι κλεμμένο το τραγούδι της Σουηδίας που κέρδισε στην Eurovision;(ΒΙΝΤΕΟ)

Πληθαίνουν οι φωνές που μιλάνε για «αντιγραφή» στη μουσική, τους στίχους, ακόμα και στα γραφικά του τραγουδιού «Heroes».

Ant1news

Ο Måns Zelmerlöw ήταν ο νικητής και το απόλυτο φαβορί του 60ου διαγωνισμού της Eurovision, που έγινε στη Βιέννη, αλλά οι φωνές διαμαρτυρίας που κατηγορούν τους συντελεστές του τραγουδιού για αντιγραφή, γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Η πρώτη «σύνδεση» έγινε με τη γνωστή επιτυχία του Γάλλου DJ και παραγωγού, David Guetta, ο οποίος το 2014 παρουσίασε το σούπερ χιτ του, «Lovers On The Sun».

Οι ειδικοί και όχι μόνο δηλώνουν πως τα δύο τραγούδια έχουν σχεδόν ίδια μουσική και γυρίσματα κι επίσης ότι σε κάποια σημεία ακόμη και οι στίχοι είναι ίδιοι.

Στις καταγγελίες αυτές ήρθε να προστεθεί ακόμα μια, που θέλει ακόμα και τα γραφικά του «Heroes» να είναι κλεμμένα. Στο βιντεοκλίπ «The Alchemy of Light», του «A Dandypunk», που κυκλοφόρησε το 2012, εμφανίζεται το χαρακτηριστικό ανθρωπάκι που είδαμε στη Βιέννη.

Μάλιστα στις αρχές του Απρίλη είχε αποσυρθεί το αρχικό βιντεοκλίπ του «Heroes», λόγω της εμφανούς ομοιότητας. Τα συμπεράσματα δικά σας.