X

Ο Γιώργος Λιάγκας σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση

Συνέντευξη στον Νίκο Μαστοράκη και στον Θοδωρή Αθερίδη έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας και τα είπε όλα!

Ant1news

Στον καναπέ της εκπομπής «Αργά» κάθισε ο Γιώργος Λιάγκας σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τα είπε όλα! Τον παρουσιαστή του «Πρωινού» «ανέκριναν» από κοινού ο Θοδωρής Αθερίδης και ο δημιουργός της εκπομπής Νίκος Μαστοράκης, στους οποίους μίλησε για πρώτη φορά για ζητήματα στα οποία δεν έχει αναφερθεί ποτέ ξανά δημοσίως.

Όταν ο Νίκος Μαστοράκης τον ρώτησε για το αν έχει πάει ποτέ με άντρα, με ειλικρίνεια δήλωσε «Όχι ποτέ. Δύο φορές έχουν πάει να με φιλήσουν. Ένας πολιτικός και ένας δημοσιογράφος».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τρόπο που έχασε όλα του τα χρήματα από επιτήδειους. «Πήρα ένα πολύ ωραίο σπίτι στην Τήνο, με τον 1/3 των χρημάτων που θα αγόραζα ένα σπίτι στην Μύκονο. Τα άλλα μου μισά λεφτά μου τα έφαγαν οι επιτήδειοι. Αισθάνθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου μ@λ@κ@ς. Να πω και το ποσό για πρώτη φορά… Μισό εκατομμύριο ευρώ», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν πρόσθεσε «Πέτυχα δύο καλές χρονιές στην τηλεόραση και πήρα καλά λεφτά. Μία ιδέα της χρηματιστηριακής και ενός χρηματιστή, ήταν να αγοράσουμε ομόλογα του γερμανικού δημοσίου. Υπέγραψα κατευθείαν και τα χαρτιά ήταν πλαστά. Έχω κάνει μήνυση και αγωγή στον άνθρωπο αυτόν αλλά και στην χρηματιστηριακή και ζητάω τα λεφτά μου».

Αναφορικά με το αν του την πέφτουν κοπέλες τώρα που ξέρουν ότι είναι παντρεμένος και πατέρας, εκμυστηρεύτηκε «Πάντα! Κοπέλες που μπορούν να θεωρήσουν ότι μπορείς να τις βοηθήσεις, για να κάνουν καριέρα», ενώ τόνισε «Δεν φλέρταρα ποτέ, είμαι ντροπαλός και τρομάζω. Γοητεύομαι, αλλά μέχρι εκεί τέλος».

Στο κρίσιμο ερώτημα αν έχει απατήσει την Φαίη 6 χρόνια τώρα, ο ίδιος απάντησε «Όχι ειλικρινά. Αν την είχα απατήσει όμως, πιστεύεις θα το’ λεγα; Όχι δεν θα το έλεγα».

Δείτε το βίντεο