X

5+1 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Αποχαιρετάμε το τελευταίο Σαββατοκύριακου του Μαΐου με πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις εξόδου.

Ant1news

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται… μην μείνετε μέσα. Οι επιλογές για διασκέδαση για μικρά και για… μεγάλα παιδιά είναι πολλές... Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και Καλή Διασκέδαση!

ΣΙΝΕΜΑ

«Καυτή καταδίωξη», «Μανταρίνια»,  «Η Χώρα του Αύριο», «Θέλεις ή δε θέλεις;», «Το πνεύμα του κακού», «Με την πρώτη ματιά», «Τρελή αγάπη», «Ο νόμος της σιωπής», «Αποχαιρετισμός στη γλώσσα», «Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο κι εξαφανίστηκε» οι νέες ταινίες που προβάλλονται στις σκοτεινές αίθουσες.

ΘΕΑΤΡΟ

Βιολιστής στη στέγη στο Θέατρο Badminton

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επανέρχεται σε μια παλιότερη επιτυχία του: το εμβληματικό μιούζικαλ, το οποίο αφηγείται τις διώξεις μιας εβραϊκής κοινότητας στην τσαρική Ρωσία των αρχών του αιώνα και ανεβαίνει σε μια υπερπαραγωγή με 30 ηθοποιούς και χορευτές

ΜΟΥΣΙΚΗ

Rockwave Festival 2015: The Black Keys 30 Μαΐου 2015

Ο Dan Auerbach (κιθάρα φωνή) και ο Patric Carney (drums) στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, θα διαλύσουν τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπάρχουν για το ποια θα είναι η συναυλία της χρονιάς μέσα στο 2015!

Σάββατο 30 Μαΐου 2015 στο TerraVibe Park οι Βlack Keys θα είναι μόνο η αρχή του Rockwave Festival!

Όπως καταλάβατε τα εικοστά γενέθλια του Rockwave αναμένονται τουλάχιστον εντυπωσιακά όπως αρμόζουν στο μεγαλύτερο ελληνικό μουσικό φεστιβάλ. Το ντουέτο των Black Keys είναι αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο της σύγχρονης μουσικής σκηνής καθώς τα Lonely Boys έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητα τους σαν το πιο «καυτό συγκρότημα» της γενιάς τους.

To Rockwave Festival κλείνει τα 20 του χρόνια και το γιορτάζει με τους καλύτερους οικοδεσπότες!

Σάββατο 30 Μαΐου οι Black Keys στο TerraVibe Park, βάζουν πρόωρα φωτιά στο συναυλιακό καλοκαίρι που φέτος θα κινείται σε ρυθμούς Rockwave!

Μαζί με το συγκρότημα των Dan Auerbach και Patric Carney, θα εμφανιστούν και οι The Black Angels, οι 1000 Mods, οι The Big Nose Attack και οι Puta Volcano.

ΤΕΧΝΗ

Terrapolis: η έκθεση του ΝΕΟΝ στη Γαλλική Σχολή σε 16 κλικ 

Ανοίγοντας για πρώτη φορά στο κοινό τον εκπληκτικό κήπο της Γαλλικής Σχολής Αθηνών (είσοδος από Διδότου 6 ), στο μεταίχμιο Κολωνακίου και Εξαρχείων, η νέα έκθεση του NEON, σε συνεργασία με τη Whitechapel Gallery, σε επιμέλεια της διευθύντριάς της Iwona Blazwick, δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με έργα σημαντικών καλλιτεχνών, τόσο ιστορικών όσο και νεότερων, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με ελεύθερη είσοδο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημέρες Θάλασσας 2015

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στις 30 & 31 Μαΐου τη μεγάλη γιορτή "Ημέρες Θάλασσας", στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Για δύο ημέρες, το Σάββατο, 30 και την Κυριακή, 31 Μαΐου οι Πειραιώτες, οι κάτοικοι των γύρω πόλεων και οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από πλήθος δράσεων την πόλη, τα γνωστά ή λιγότερο γνωστά αξιοθέατα, τις διαδρομές, τους ανθρώπους, καθώς και όλο το εύρος δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται γύρω από και με αφετηρία τη θάλασσα του Πειραιά.

Με ένα πανόραμα εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε περισσότερα από 14 κεντρικά σημεία, οι "Ημέρες Θάλασσας" μας καλούν να "Πάμε Πειραιά!". Εκθέσεις, ξεναγήσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακοί χοροί, γεύσεις, κινηματογραφικές προβολές, διαγωνισμοί, ποδηλατοδρομίες, δράσεις αθλητισμού, parties και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες σε μια διήμερη γιορτή στον Πειραιά.

ΠΑΙΔΙ

«Αστροαπεργία» στην Κατάληψη Ανάληψης

Η θεατρική ομάδα "Τσιριτσάντσουλες" παρουσιάζει την θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους από 5 ετών, "Αστροαπεργία", την Κυριακή 31 Μαΐου.

Όλοι στην Αστροχώρα έπεσαν σε βαθιά μελαγχολία. Προσπαθώντας να εξερευνήσουν τους λόγους που βρίσκονται σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση, ανακαλύπτουν ότι αίτιοι είναι «οι γήινοι»! Δανείζονται λοιπόν τη μορφή, το λόγο και τον τρόπο των ανθρώπων για να τους τα πουν ένα χεράκι. Και επειδή βλέπουν ότι οι γήινοι με αυτά που κάνουν στον πλανήτη τους αποτελούν πια απειλή για ολόκληρο το σύμπαν, αποφασίζουν να προβούν σε απεργία και να σταματήσουν να στέλνουν το φως στη γη, για να τους αστροταρακουνήσουν, μήπως και καταλάβουν τα λάθη τους.