X

Παγκόσμιος πρεσβευτής του PokerStars ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το PokerStarts με ένα βίντεο στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

Ant1news

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo έχει γίνει μέλος της Team PokerStars ως πρεσβευτής brand και θα προωθήσει το παιχνίδι και το brand σε παγκόσμιες εκστρατείες μάρκετινγκ, ανακοίνωσε το PokerStars, ένα brand της Amaya Inc.

Ο σούπερσταρ παίκτης ανακοίνωσε το νέο ρόλο του μέσω ενός προσωπικού βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, όπου είναι το πιο ακολουθούμενο πρόσωπο στο site κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 103 εκατομμύρια fans. Εκτός από το τεράστιο κοινό του του στο Facebook, έχει συγκεντρώσει πάνω από 35.500.000 followers στο Twitter.

«Μου αρέσει να παίζω για ομάδες που κερδίζουν και το PokerStars είναι ο ιδανικός συνεργάτης για μένα», δήλωσε ο Ronaldo. «Ως brand αναζητά πάντα τρόπους για να βελτιώνεται και να βρίσκεται μπροστά από τους υπολοίπους, και ως αθλητής αυτό είναι κάτι που πραγματικά εκτιμώ. Ξεκίνησα να παίζω πόκερ πριν από λίγα χρόνια και αγαπώ τον ανταγωνισμό, τη στρατηγική και τη διασκέδαση. Ανυπομονώ να φέρω το παιχνίδι μου στα online και live τραπέζια του πόκερ και να γνωρίσω τους θαυμαστές μου πρόσωπο με πρόσωπο. Παρά το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος μου, το πόκερ ήταν πάντα το παιχνίδι μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της ομάδας.»

«Το τραπέζι του πόκερ δεν είναι μια νέα αρένα για τους αθλητές, καθώς πολλοί από αυτούς μέσα στα χρόνια έχουν αναζητήσει άλλους τρόπους για να ικανοποιούν την αγάπη τους για τον ανταγωνισμό και να ψάχνουν προκλήσεις. Ο Ronaldo είναι ένα από τα πιο διάσημα ονόματα στον κόσμο και το PokerStars είναι ενθουσιασμένο που θα συνεργαστεί μαζί του. Ανυπομονούμε να μοιράσει την αγάπη του για το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο κοινοποιώντας τις εμπειρίες του στο PokerStars με το τεράστιο κοινό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με τους θαυμαστές του», δήλωσε ο Michael Hazel, προσωρινός CEO του PokerStars.

Ο πρόεδρος και CEO της Amaya David Baazov είπε: «Ο Ronaldo ανήκει σε μια νέα γενιά παγκόσμιων σούπερσταρ που εργάζονται σκληρά, παίζουν έξυπνα και μοιράζονται τις ζωές τους με τους θαυμαστές τους. Είμαστε περήφανοι που ο Ronaldo όπως και ένας ακόμα μεγάλος αστέρας - ο Neymar Jr - έχουν επιλέξει να κάνουν το PokerStars συνοδοιπόρο στο ταξίδι τους και να μοιραστούν την αγάπη τους για το παιχνίδι του πόκερ με τις ορδές των θαυμαστών τους.»

Ο Ronaldo είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς αστέρες του αθλητισμού στον κόσμο, και συχνά αναφέρεται ως ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών. Γνωστός για την απίστευτη ταχύτητά του και την εκπληκτική του ικανότητα να σκοράρει, ο νυν καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς θα ξεκινήσει μια νέα πρόκληση, αυτή τη φορά στην πράσινη τσόχα των τραπεζιών πόκερ.

Ο Ronaldo θα προωθήσει το PokerStars σε διαφημιστικές εκστρατείες, και θα κάνει ειδικές εμφανίσεις σε μεγάλα live events και online τουρνουά πόκερ. Σε ένα event που έχει προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο χρόνο, οι θαυμαστές του θα κερδίσουν μια ευκαιρία να τον συναντήσουν και να τον προκαλέσουν στο τραπέζι του πόκερ.

Ο Ronaldo έχει εξασφαλίσει τη θέση του ως μεγάλος ποδοσφαιριστής και έχει βραβευτεί με διάφορες τιμητικές διακρίσεις που περιλαμβάνουν τρία βραβεία FIFA Ballon d’Or World Player of the Year, δύο μετάλλια Champions League, μια πληθώρα τίτλων σε εγχώρια πρωταθλήματα και πολλά ρεκόρ σκόρερ. Ως το νεότερο μέλος της Team PokerStars, ο Ronaldo ενώνει τις δυνάμεις του με μια ομάδα που έχει στο ενεργητικό της κάποιους από τους καλύτερους παίκτες πόκερ στον κόσμο καθώς και άλλους επιφανείς αθλητές. Αυτοί περιλαμβάνουν έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, τον Ronaldo Nazário, τον αρχηγό ομάδας χόκεϊ και χρυσό ολυμπιονίκη Fatima Moreira de Melo, τον αστέρα επιθετικό και αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας Neymar Jr, και τον επί 14 φορές πρωταθλητή τένις στο Grand Slam Rafa Nadal.

Ο Ronaldo θα παίζει στο PokerStars χρησιμοποιώντας το ID Χρήστη ‘C.Ronaldo’.

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη συνεργασία του PokerStars αυτό το μήνα, αφού ανακοίνωσε τον Neymar Jr ως πρεσβευτή brand στις 7 Μαΐου. Οι συνεργασίες είναι μέρος της επένδυσης της εταιρείας στην προσέλκυση mainstream καταναλωτών στο πόκερ.

Σχετικά με το PokerStars

To PokerStars είναι η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα online πόκερ στον κόσμο, εξυπηρετώντας την παγκόσμια κοινότητα πόκερ. Από τότε που ξεκίνησε το 2001, το PokerStars αποτελεί την πρώτη επιλογή των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, με τα περισσότερα καθημερινά τουρνουά από οπουδήποτε αλλού και παρέχοντας την καλύτερη ασφάλεια online. Έχουν παιχτεί πάνω από 130 δισεκατομμύρια παρτίδες στο PokerStars, περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο site.

Το PokerStars.com και το PokerStars.eu λειτουργούν παγκοσμίως υπό την αδειοδότηση των κυβερνήσεων της Νήσου του Μαν και της Μάλτας αντίστοιχα. Επίσης, το PokerStars διαθέτει ξεχωριστές κυβερνητικές αδειοδοτήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, τη Δανία, την Εσθονία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Το PokerStars είναι μέλος της Rational Group, η οποία δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις και επωνυμίες σχετικές με τυχερά παιχνίδια, όπως το PokerStars, το Full Tilt Poker και το European Poker Tour. Το 2012, 2013 και 2014, οι εταιρίες της Rational Group στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νήσο του Μαν κατατάχθηκαν ανάμεσα στους καλύτερους εργασιακούς χώρους στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχοντας καταλάβει μια θέση ανάμεσα στις 25 κορυφαίες από το Best Workplaces του Great Place to Work Institute στην κατάταξη μεγάλης κατηγορίας. Οι εταιρίες της Rational Group στην Κόστα Ρίκα και το Δουβλίνο έλαβαν επίσης το ίδιο βραβείο στις αντίστοιχες τοπικές κατατάξεις το 2014. Το PokerStars ανήκει στην Amaya Inc.