X

Βράβευση τουριστών για την αγάπη τους στα Μάλια

Βραβευθήκαν επαναλαμβανόμενοι τουρίστες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Εκδήλωση προς τιμήν τους και παραδοσιακά κρητικά κεράσματα.

Ant1news

Επιλέγουν την περιοχή των Μαλίων για τις διακοπές τους κάθε χρόνο. Έχουν αναπτύξει δεσμούς φιλίας με τους ντόπιους και εκφράζουν με κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για τον τόπο.

Αυτοί οι 140 τουρίστες από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία και το Βέλγιο, βραβεύθηκαν την Παρασκευή από την αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης του δήμου Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Μαλίων.

Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμή τους στο δημοτικό κατάστημα των Μαλίων και κατ’ αυτήν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, Ευθύμης Μουντράκης, απευθυνόμενος στους τουρίστες, μίλησε για τους δεσμούς φιλίας και αγάπης με τους ντόπιους, ευχαριστώντας τους που για χρόνια επιλέγουν την περιοχή για τις διακοπές τους.

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να αντικρίζουμε σήμερα εδώ τρεις γενιές, παππούδες, παιδιά και εγγόνια που επιλέγουν τα Μάλια για οικογενειακές διακοπές» ανέφερε ο κ. Μουντράκης και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και αποτελείτε για μας τους καλύτερους πρεσβευτές στο εξωτερικό, καθώς εσείς έχετε μια πιο κοντινή, πραγματική εικόνα των ανθρώπων που μπορείτε να μεταφέρετε».

Επίσης, τους διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια τόσο για να εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν, «αλλά και για να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα συναντάτε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στον τόπο μας», συμπληρώνοντας: «Λέγοντας στον τόπο μας, εννοώ το δικό μας και δικό σας τόπο, καθώς μετά από τόσα χρόνια εδώ, έχοντας συνάψει δεσμούς φιλίας και αγάπης με ντόπιους, σας αισθανόμαστε δικούς μας ανθρώπους».

Ακολούθως βραβευθήκαν οι 140 επαναλαμβανόμενοι τουρίστες από τον αντιδήμαρχο, Ευθύμη Μουντράκη και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μαλίων, Θεόδωρο Λαπίδη, ενώ προβλήθηκαν προωθητικά βίντεο του δήμου Χερσονήσου και η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακά κρητικά κεράσματα.