X

Ο πατέρας των Καρντάσιαν συστήνεται ως… Κέιτλιν!

Ο Μπρους Τζένερ έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα στο εξώφυλλο του Vanity Fair, με τίτλο «Να με φωνάζετε Κέιτλιν»...

Ant1news

Ο Ολυμπιονίκης του δεκάθλου το 1976 και πατριός της Κιμ Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ, κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα έκανε στο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Ο Τζένερ μας συστήνεται με το όνομα του ως γυναίκα… «Να με φωνάζετε Κέιτλιν» είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Κέιτλιν λέει: «Εάν βρισκόμουν στο νεκροκρέβατό μου και είχα αυτό το μυστικό και δεν είχα κάνει τίποτε γι' αυτό, θα ήμουν εκεί και θα σκεφτόμουν: "Μόλις κατέστρεψες όλη τη ζωή σου"».



Στον λογαριασμό της στο Twitter με το όνομα Κέιτλιν Τζένερ έγραψε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που μετά από έναν τέτοιο αγώνα, θα μπορέσω να ζήσω με τον πραγματικό εαυτό μου. Κέιτλιν καλωσόρισες στον κόσμο. Ανυπομονώ να την/με γνωρίσω».

Την φωτογράφηση στο Vanity Fair έκανε η διάσημη φωτογράφος Άνι Λίμποβιτζ.

Ο 65χρονος σταρ, ξεκίνησε τον περασμένο μήνα την ολοκληρωτική μεταμόρφωσή του,  και πλέον έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, όντας μια πραγματική γυναίκα.