X

Με βατραχανθρώπους και πλαστικές σφαίρες έληξε η ομηρεία στο Κρήτη ΙΙ

Με ρεσάλτο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού και πλαστικές σφαίρες έληξε η ομηρία γυναίκας από έναν άνδρα στο πλοίο Κρήτη ΙΙ.

Ant1news

Βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ανέβηκαν στο  Κρήτη ΙΙ εν πλω και χρησιμοποίησαν πλαστικές σφαίρες για να απομακρύνουν έναν άνδρα, ο οποίος κρατούσε όμηρο μια γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, όταν ο άνδρας άρχισε να φωνάζει. Ο ίδιος έσπασε ένα ποτήρι και άρπαξε μια γυναίκα που είχε την ατυχία να κοιμάται δίπλα του, απειλώντας την με την άκρη του ποτηριού.

Ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε τον Θάλαμο Επιχειρήσεων για την ομηρία και συνέχισε να το κάνει όση ώρα προσπαθούσε να πείσει τον νεαρό άνδρα να αφήσει την όμηρο γυναίκα.

Από τις 06.00 το πρωί που το πλοίο, με 614 επιβάτες, άρχισε να πλησιάζει στον Πειραιά, το Κρήτη 2 συνοδευόταν από σκάφος του Λιμενικού.

Οι υπόλοιποι επιβάτες απομακρύνθηκαν άμεσα από το σαλόνι του πλοίου και ακολούθησε η επιχείρηση της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, σύμφωνα με τις πληροφορίες του OnAlert.gr.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ η όμηρος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων βοηθειών και ψυχολογικής υποστήριξης. Η ίδια φέρει ένα ελαφρύ τραύμα στο λαιμό.

Την έρευνα για το συμβάν έχει αναλάβει η ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.