X

Κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το "Thompson Spirit"

Τουλάχιστον 500 Άγγλοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους δίπλα στο Θερμαϊκό. Πότε αναχωρεί το κρουαζιερόπλοιο και ποιο είναι το επόμενο πλοίο που αναμένεται.

Ant1news

Την πρώτη του άφιξη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το πρωί το κρουαζιερόπλοιο "Thompson Spirit", μεταφέροντας 500 Άγγλους επιβάτες.

Το κρουαζιερόπλοιο, προερχόμενο από τα παράλια της Τουρκίας, αναμένεται να αναχωρήσει στις 5.00 το απόγευμα για την Καβάλα.

Πολλοί από τους τουρίστες επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να κάνουν τον γύρο της πόλης, ενώ άλλοι, με σύμμαχο τον καλό καιρό, βρέθηκαν στον Λευκό Πύργο, απολαμβάνοντας τη βόλτα τους δίπλα στον Θερμαϊκό.

Σημαντική για τη Θεσσαλονίκη θεωρείται η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου "Caribbean", στις 5 Ιουλίου, με περισσότερους από 2000 επιβάτες.

Η κρουαζιέρα φέτος φαίνεται ότι θα πάει καλύτερα για την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ναυτιλιακός πράκτορας Βίκος Παλαντζιάν. Ωστόσο, όπως σημείωσε, "δυστυχώς, ο κόσμος που έρχεται στην πόλη μας είναι όλο και μικρότερης αγοραστικής δύναμης".

Το Σάββατο στο λιμάνι της Σούδας πραγματοποίησε την πρώτη άφιξή του για το 2015 το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Eguinox» της «Celebrity Cruises».