X

Εμφανίστηκε ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Δεν είναι Πακιστανός, δεν είναι παράτυπος μετανάστης, ούτε έχει κυκλοφορήσει φωτογραφία του. Ποιος είναι ο αληθινός υπερτυχερός του Τζόκερ; Tο σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που άναψε φωτιές.

Ant1news

Πολλά γράφτηκαν, πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσα σχολιάστηκαν για τον νικητή του τζακ ποτ του Τζόκερ, ο οποίος έγινε πλουσιότερος κατά 9.5 εκατομμύρια ευρώ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν πρόκειται για Πακιστανό μετανάστη που δεν έχει χαρτιά, ούτε και ΑΦΜ για να παραλάβει το ποσό. Ο δικηγόρος του πραγματικού υπερτυχερού εμφανίστηκε χθες το βράδυ στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή, έχοντας στα χέρια του το τυχερό δελτίο.

Ο νικητής, όπως είναι φυσικό, διατηρεί την ανωνυμία του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είναι σοκαρισμένος από την τύχη του και δυσκολεύεται ακόμα να πιστέψει ότι τον περιμένει μια νέα ζωή, με πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο Πακιστανός, το Τζόκερ και τα σχόλια στο Twitter

Η υπόθεση με τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που κέρδισε αυτό το τεράστιο ποσό με μόλις 3 ευρώ, άναψε φωτιές στο διαδίκτυο και τα σχόλια θεωρούνται πικάντικα.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίας Κανελλοπούλου, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις:

Πολλοί άλλοι χρήστες του διαδικτύου άφησαν τη φαντασία τους να οργιάσει στα σχόλια που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ποιος είναι ο Πακιστανός που… δεν κέρδισε το Τζόκερ

Από το απόγευμα της Δευτέρας κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο η φωτογραφία ενός Πακιστανού, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν ο νικητής του Τζόκερ.

Ο ίδιος είναι όντως Πακιστανός και πράγματι είχε στα χέρια του ένα τυχερό δελτίο που κέρδιζε πολλά χρήματα. Το περιστατικό όμως δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και κάθε άλλο παρά νικητής ήταν αφού τελικά βρέθηκε στη φυλακή.

Πρόκειται για τον 30χρονο Farrakh Nizzar, ο οποίος δούλευε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο Μάντσεστερ. Ο ίδιος απέκρυψε από μία γυναίκα ότι το δελτίο της κέρδιζε και το κράτησε ο ίδιος, ο οποίος συνελήφθη όταν θέλησε να εισπράξει τα κέρδη!