X

Βαλαβάνη: Παραχώρηση 12 στρεμμάτων του Ελληνικού σε δήμους

Τι απαντά η Νάντια Βαλαβάνη στο αίτημα των Δήμων Γλυφάδας, Αλίμου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Παλαιού Φαλήρου, αναφορικά με την παραχώρηση χώρου του πρώην αεροδρομίου.

Ant1news

Άμεσα προχωρά η συνεργασία του υπουργείου Οικονομικών με τα συναρμόδια υπουργεία και την εταιρία Ελληνικό ΑΕ για παραχώρηση 12 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού σε δήμους που χρειάζονται σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων.

Η Αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστο Καπάνταη, για το αίτημα των Δήμων Γλυφάδας, Αλίμου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Παλαιού Φαλήρου, αναφορικά με την παραχώρηση του χώρου.

«Πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα να παραχωρηθεί χώρος περίπου 12 στρεμμάτων εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό προκειμένου να υλοποιηθεί το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των τεσσάρων όμορων Δήμων» δήλωσε η Νάντια Βαλαβάνη.

«Θα προχωρήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία και την εταιρία Ελληνικό ΑΕ για την δρομολόγηση και υλοποίηση της συγκεκριμένης παραχώρησης», πρόσθεσε.