X

Ανήλικη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό από δεκαπεντάχρονους

Ισχυρίζεται ότι οι δράστες βιντεοσκόπησαν το βιασμό της και την βίαζαν κατ’ εξακολούθηση υπό την απειλή της δημοσιοποίησης του στο διαδίκτυο.

Ant1news

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε μια δεκατετράχρονη από την Θεσσαλονίκη, η οποία μαζί με τον πατέρα της απευθύνθηκε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας ότι έπεσε κατ’ εξακολούθηση θύμα βιασμού από τέσσερις  επίσης ανήλικος ηλικίας από 14 ως 16 ετών.

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο 16χρονοι, ένας 15χρονος κι ένας 14χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σειρά αδικημάτων. Οι τρείς από τους κατηγορούμενους είναι έλληνες, ενώ ο τέταρτος είναι αλβανικής καταγωγής.

Στη κατάθεση της η μαθήτρια ανέφερε ότι ο εφιάλτης ξεκίνησε πριν ένα χρόνο όταν τρεις από τους δράστες με τη χρήση απειλής την οδήγησαν σε υπόγειο ανεγειρόμενης οικοδομής και τη βίασαν βιντεοσκοπώντας μάλιστα την πράξη τους.

Στη συνέχεια υπό την απειλή της δημοσιοποίησης του βίντεο στο διαδίκτυο την βίασαν τρεις ακόμα φορές, πάντα στον ίδιο χώρο, ακολουθώντας πάντα την πρακτική της βιντεοσκόπησης των πράξεων τους.

Η υπομονή της μαθήτριας εξαντλήθηκε και τον περασμένο μήνα αφού πρώτα εκμυστηρεύτηκε το μαρτύριο της στον πατέρα της, ακολούθησε η καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.